Очільники Закарпаття вручили спільну відзнаку «За розвиток Закарпаття» Миколі Палінчаку

Очільники Закарпаття вручили спільну відзнаку «За розвиток Закарпаття» Миколі Палінчаку
Сьогодні, 18 квітня, голова Закарпатської облради Володимир Чубірко та в.о. голови ЗОВА Василь Іванчо, в урочистій обстановці, вручили нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» декану факультету міжнародних економічних відносин УжНУ Миколі Палінчаку, за вагомий особистий внесок у розвиток науки, забезпечення реалізації державної політики в галузі національної освіти, досягнуті успіхи у педагогічній діяльності, активну громадянську позицію та з нагоди 25-річчя факультету.

 

Володимир Чубірко подякував очільнику факультету та викладачам за сумлінну щоденну працю. «Факультет сучасний, успішний, тут кращі фахівці-міжнародники забезпечують навчання студентів у науковій та практичній площині. Усі міжнародні контакти обласної ради тісно переплітаються із його роботою. До прикладу співпраця із Чеським краєм Височіна 16 років тому, стартувала саме завдяки співробітництву із професійними фахівцями закладу. Ми бачимо, що факультет мусить працювати, розвиватися та удосконалювати європейський напрямок. Переконаний, що випускники вишу, зокрема й факультету міжнародних економічних відносин УжНУ, гідно представлятимуть нашу державу у всіх світових інституціях», – зазначив голова обласної ради. Ректор УжНУ Володимир Смоланка наголосив, що тут працюють дипломати, фахівці з консульських установ, бізнесмени, які своєю практикою підтверджують те, що викладають студентам. Також на факультеті постійно оновлюється матеріально-технічна база, розвивається співпраця із закордонними університетами.

Також грамотами облради нагороджено викладачів факультету: доцента кафедри міжнародних економічних відносин Олену Заяць, заступника декана з виховної роботи, доцента кафедри міжнародної політики Кирила Нечипорука. Подяку обласної ради оголошено: заступнику декана з навчальної роботи, доценту кафедри міжнародних економічних відносин Катерині Брензович, доценту кафедри міжнародної політики Діані Стеблак.

 

18 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів