На Закарпатті від початку повномасштабного вторгнення перейменували більше 500 вулиць

На Закарпатті від початку повномасштабного вторгнення перейменували більше 500 вулиць

 

Більше 500 вулиць перейменували на Закарпатті від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це Суспільному повідомив голова громадської організації "Декомунізація України" Вадим Позняков. За його словами, ще 300 вулиць не перейменовані.

Вулию Високу в Ужгороді планують перейменувати на честь Івана Чендея — українського письменника та кіносценариста. Мешканці багатоповерхівок на цій вулиці проголосували за те, аби залишили теперішню назву. Розповів голова правління ОСББ "Дружба" Володимир Буркало.

"У нас є група "ОСББ ДРУЖБА", там ми опитали наших мешканців з приводу того, що вони думають про перейменування. У нас порядок голосування такий: є статут ОСББ, яким визначено уповноважену особу від кожної квартири, 65 людей, котрі мають право голосу. Цих людей ми опитали, вийшов такий результат: 59 людей сказали, що недоцільно перейменовувати вулицю, ще 5 людей проголосували за те, аби перейменувати вулицю на імені Івана Чендея", — каже голова правління ОСББ на вулиці Висока Володимир Буркало.

 

 

06 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів