В Ужгородській школі №6 діти-переселенці отримали подарунки від волонтерів

В Ужгородській школі №6 діти-переселенці отримали подарунки від волонтерів

 

14 дітей-переселенців, які живуть в Ужгородській школі №6, 20 грудня отримали подарунки від волонтерів громадської організації "Неємія" до Дня Святого Миколая.

У школі подарунки від Святого Миколая отримали всі переселенці, котрі живуть у цьому закладі. Наразі їх є 56, — розповіла голова профспілкової організації закладу Ярина Конкіна.

"Ці подарунки — це дарунки німців, котрі були волонтерами в Німеччині, вони приїхали і просто від щирого серця привезли понад 1000 подарунків. Це вже 7 локація, де ми були сьогодні, я вже навіть збився з ліку, скільки ми привезли подарунків. Що всередині, то там дуже багато різного, бо там кожен щось складав. В основному там солодощі та якісь шапки, шкарпетки. Ми тут працюємо не перший місяць, тому ми вирішили перед святами навідатися до наших хороших друзів", — говорить волонтер громадської організації "Неємія" Тимофій.

В Ужгородську школу №6 волонтери громадської організації "Неємія" принесли 14 подарунків. Кожен був підписаний для хлопчика чи дівчинки.

"Мені найбільше сподобалося шкарпетки, резинка та дзеркало. Дзеркало я дуже хотіла купити, але ніяк не могла, бо не було часу. Дуже сподобалося, мені дуже сподобався, я навіть не очікувала такого", — розповідає вимушена переселенка Катерина.

Суспільне Ужгород

 

21 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів