Закарпатців просять допомогти Діані Кіясь, яка осиротіла під час обстрілів Харкова й опинилася на Закарпатті

Закарпатців просять допомогти Діані Кіясь, яка осиротіла під час обстрілів Харкова й опинилася на Закарпатті
Дівчинка травмувала ногу і потребує операції.

 

Діана Кіясь – 15-річна харків’янка, яка осиротіла в перші дні війни. Тривалий час дівчинка ховалася в метро, поки її не забрала до себе родина. Кілька місяців дівчинка з новою матір’ю та молодшим братиком жила на Закарпатті, але в липні зламала ногу. Причому так невдало, що тривале лікування не дало жодного результату, і дівчина з липня по жовтень – на костилях. Родині довелося поїхати до Києва в пошуку спеціалістів, і тільки зараз, в середині жовтня, після численних обстежень та лікувань вдалося отримати вірний діагноз – «відрив чотириголового м'яза стегна».

Лікарі наполягають на терміновій операції, але безкоштовного лікування знайти не вдалося, а грошей у родини, в якій батьки тривалий час через окупацію не могли працювати, немає. Тільки набір імплантатів для остеосинтезу коштує майже 39 тисяч гривень, а ще потрібні медикаменти, інші розхідники та кошти на реабілітацію. 

«Сьогодні я, мама Діани, прошу допомоги в небайдужих українців. Ми збирали на Байрактари та супутники – вірю, що зможемо зібрати невелику суму на лікування дитини, яка й так пережила вже занадто багато!» - каже Аня Шаповал, яка стала прийомною матір’ю для Діани. 

Про історію Діанки вже писали й медіа - https://bit.ly/3EKZ5yq, тож просимо допомоги!

Усі документи можна отримати в Ані Шаповал – прийомної матері Діани Кіясь. Також прохання переказувати гроші на її картку ПриватБанку. Реквізити: 4731219117257117 (Анна Шаповал, прийомна мама Діани Кіясь)

 

17 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів