Ванна чаша з каменю: особливості та переваги литого мармуру

Ванна чаша з каменю: особливості та переваги литого мармуру

 

Що ж таке ванна з литого мармуру? Чаша з литого мармуру - це гарне і розкішне доповнення до будь-якої ванної кімнати. Гладку, блискучу поверхню легко чистити та обслуговувати, а сама ванна дуже міцна.

Виготовлені із суміші натурального каменю та смоли, ванна чаша https://miraggio.ua/vanna-chasha/ з литого мармуру міцна та довговічна, особливо, коли модель виготовлена українським виробником сантехніки «Miraggio». Штучний камінь також добре зберігає тепло, тому ви зможете довше насолоджуватись розслаблюючим купанням у кам'яній чаші.

Як виготовляють литий мармур

Литий мармур - красивий матеріал, який виробляється на основі натуральної сировини - мармурової крихти. Він використовується в архітектурі та дизайні протягом століть. Сьогодні він, як і раніше, залишається популярним вибором для оформлення як житлових, так і комерційних приміщень. На його основі виробляють високоякісну сантехніку, за красою та функціональністю якій немає рівних.

Литий мармур створюється шляхом з'єднання подрібненого мармуру зі сполучною речовиною - смолою. Потім суміш заливають у форму і дають затверднути. Після застигання литий мармур можна відполірувати, щоб отримати гладку, блискучу поверхню. Потім поверхню покривають спеціальним матеріалом, який після застигання перетворюється на щільний глянець. Він запечатує пори штучного каменю, тим самим захищаючи матеріал від біологічних агентів, які сприяють руйнуванню моноліту:

  • цвілі;
  • грибка;
  • мікроорганізмів.

Якщо ви шукаєте унікальний матеріал, який додасть вашому приміщенню елегантності та вишуканості, литий мармур може стати ідеальним варіантом.

Чим чаша ванної з мармуру краща за чавунну модель

Є багато факторів, які роблять чашу ванни з литого мармуру кращою, аніж чавунна ванна.

Сучасний литий мармур набагато міцніший і довговічніший за чавун. Він також менш схильний до утворення сколів, тріщин на поверхні. Емаль, якою покритий чавун, швидко втрачає ошатний зовнішній вигляд.

Крім того, литий мармур набагато легше чистити та обслуговувати, ніж чавун. Його не потрібно так часто мити або використовувати спеціальні засоби для чищення. Він не іржавіє і не покривається рудими плямами з часом. Нарешті, литий мармур виглядає і відчувається розкішніше, ніж чавун, що робить його ідеальним вибором для будь-якої ванної кімнати.

 

09 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів