Берегівський держлісгосп: дрова і круглі лісоматеріали потрібні й на передовій

Берегівський держлісгосп: дрова і круглі лісоматеріали потрібні й на передовій
Перед усіма сімома лісництвами Берегівського держлісгоспу стоять важливі завдання: забезпечувати населення, військових і бюджетні установи дровами та іншою продукцією. Тому  щодня працюють завзято й напружено.

 

 Керівник лісгоспу Юрій Столець (на знімку) розповідає, що попри велику кількість поставлених населенню дров – понад 15500 кубометрів, - попит не спадає. Люди загалом виписали майже двадцять тисяч кубиків. До кінця року лісівники намагатимуться отоварити усіх. Першочергово відпускають паливо родинам військових, які зараз воюють на фронті, а також вимушено переселеним особам. Із запланованих 1700 кубометрів для шкіл, садиків, сільрад уже отоварено  більше півтори титсячі.

Та найперше – турбота про ЗСУ. Військовим лише останнім часом відправлено на безоплатній основі більше сотні кубометрів дров, а на адресу Слов'янського лісгоспу Донецької області – 38,8 кубиків круглих лісоматеріалів відповідного діаметру і довжини. Також створено стратегічний запас дров для потреб ЗСУ. Їх відвантажують з нижніх складів лісництв у залізничні вагони.

Не менш промовистий факт злагодженої роботи лісгоспу: протягом дев'яти місяців сплачено до держбюджету 9,99 мільйонів гривень податків, до місцевої казни – 5,7 млн., а разом з ЄСВ – понад 21 мільйон. Це і є вклад лісівників у роботу тилу. Бо ж тил – основа армії. А всі ми прагнемо якнайскорішої перемоги. Тому й працює кожен на своєму місці саме заради перемоги.

Василь НИТКА.

Фото автора.    

 

 

14 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів