В Ужгороді продовжують видавати допомогу вимушеним пересленцям

В Ужгороді продовжують видавати допомогу вимушеним пересленцям
100 гігієнічних наборів, харчування, засоби першої необхідності для діток до 3 років, 100 наборів для творчості для дітей від 3 до 10 років і 100 продуктових наборів вимушеним переселенцям видали цього тижня в Ужгороді у центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо».

 

У понеділок, 18 липня, видавали гігієнічні набори на сім’ю – із шампунем, зубною пастою, пральним порошком, милом, засобами дезінфекції тощо. У вівторок, уже традиційно, був день матері та дитини і можна було отримати памперси, вологі серветки, дитяче харчування, одяг для дітей до 3 років. 20 липня роздали набори для дитячої творчості, до яких входять кольорові олівці, фарби, альбоми, фломастери, а також солодощі. Усе для таких наборів купують в Ужгороді за підтримки громадської організації PDUM-Partnerschaft Deutschland-Ukraine/Moldova. Сьогодні, 21 липня, роздали продуктові набори, в яких рис, гречка, мука, макарони, консерви, печиво, шоколад тощо.

Нагадаємо: вимушені переселенці в Ужгороді можуть зареєструватися на отримання допомоги в «Совиному гнізді» через телеграм-канал (https://t.me/sovineuzh), додаткова інформація також на фейсбук-сторінці (https://www.facebook.com/sovagumanitarna/), кожен вид допомоги наразі видають лише раз.

Ужгородська міська рада

 

21 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів