"Дикі племена", освітні знайомства з тваринками, профорієнтаційні заняття: активне літо з "Щасливими дітьми" в Ужгороді

"Дикі племена", освітні знайомства з тваринками, профорієнтаційні заняття: активне літо з "Щасливими дітьми" в Ужгороді
Громадська організація «Щасливі діти» розпочинає реалізацію нового проєкту «Щасливе дитинство», який реалізовується за підтримки Комітету медичної допомоги на Закарпатті.

 

В рамках реалізації проєкту передбачені літні активності для дітей, а саме – таборові резиденції у вигляді квест-мандрівок, розповіла свівзасновниця ГО «Щасливі діти» Людмила Сюзева.

«Тему першої квест-мандрівки ми вже оголосили, називатиметься вона «Дикі племена». Це буде такий пригодницький дводенний квест для діток віком 6-9 років, групи формуватимуться відповідно до віку. Кількість учасників кожної резиденції – 15 діток», - розповіла Людмила Сюзева.

Вже за перші години від старту реєстрації групи були сформовані. Утім за тиждень, кажуть в організації, анонсуватимуть наступний набір.

Разом із тим, аби охопити активностями якомога більше дітей, для тих, хто не встигне зареєструватися, пропонують долучатися до цікавих літніх природничих занять, які проводитимуть «Щасливі діти» у колаборації з екзотаріумом «Акваріум».

«Щосереди ми влаштовуватимемо заняття на різні теми – про тваринок, рослинок, про природу, будемо знайомити діток із мешканцями «Акваріуму». Кожне заняття має відповідну тему і носить виховний еко-освітницький характер – з тим, аби виховувати дітей в гармонії з природою і в любові до природи», – розповіла Людмила Сюзева. 

Крім власне екскурсій в екзотаріумі, передбачені також і творчі заняття, які підсилюватимуть тему і допомагатимуть діткам краще засвоювати інформацію.

Залучатимуть до активностей в ГО також і підлітків: так, незабаром формуватимуть групи для занять у форматі плейбек-театру, заплановані й профорієнтаційні тренінги та заняття підлітків з психологом.

«Наразі у нас передбачено насичений липень та серпень. За анонсами можна слідкувати на сторінці ГО «Щасливі діти» у Фейсбуку та телеграм-каналі «Пташка». Реєстрація відкрита, тож чекаємо учасників», – повідомила Людмила Сюзева.

У ГО «Щасливі діти» кажуть: попри війну, у дітей має бути щасливе дитинство. При цьому, як наголошує Людмила Сюзева: «Ми не ділимо дітей на місцевих чи переселенців, вважаємо, що такі табори, де є різні дітки, сприяють інтеграції, дружбі та взаєморозумінню між дітьми. Тож будемо раді бачити всіх діток».

 

18 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів