На Львівщині засудили закарпатця за поширення відео з технікою ЗСУ

На Львівщині засудили закарпатця за поширення відео з технікою ЗСУ

 

Самбірський міськрайонний суд засудив закарпатця до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки за поширення відео з пересуванням військової техніки та особового складу Збройних Сил України. Про це йдеться у вироку суду в Єдиному реєстрі судових рішень.

Згідно з матеріалами справи, 19 квітня уродженець селища Середнє у селі Рудня, на відрізку автодороги Бісковичі-Самбір, побачив українську військову техніку, що перевозила озброєння та військових ЗСУ. Він відзняв пересування техніки на мобільний телефон та виклав відео у TikTok. На відео обвинувачуваний наніс зображення державного прапора України та напис "САМБИР" .

В судовому засіданні закарпатець свою вину визнав. Суд врахував каяття обвинувачуваного, визнав винним у незаконному поширенні відео пересування військової техніки та призначив йому 5 років позбавлення волі. Від відбування покарання закарпатця звільнили. Йому призначили два роки іспитового терміну. Впродовж цього часу уродженець селища Середнє має з'являтися для реєстрації у правоохоронних органах, повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Суспільне Закарпаття

 

13 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів