Чим відрізняються палетні стелажі та які їх особливості

Чим відрізняються палетні стелажі та які їх особливості

 

Для того, щоб оснастити складські, торгові, промислові приміщення, центри, комплекси та об'єкти в більшості випадків використовують палетні стелажі.

Ці модельні конструкції спеціально застосовують як оптимізацію місця для зберігання та розкладання різної продукції та товарів. Вони забезпечують їхню безпеку, цілісність, безпеку. По суті, купити палетні стелажі необхідно всім, у кого постійно змінюється вантаж, оновлюються товари, є необхідність у комфортному розміщенні речей, майна та інших предметів. Конструкції створені для швидкої, простої та в той же час зручної роботи, оптимізації робочого простору, забезпечення ефективної логістики.

У чому полягає популярність конструкцій?

Безперечно, що для зручності роботи в будь-якому складському приміщенні необхідні спеціальні стелажі. Вони повинні мати значний список переваг, серед яких включають:

  • великий вибір моделей та широкий асортимент варіантів;

  • простота доступу до продукції, розміщеної на полицях;

  • повноцінна універсальність – можна складати будь-які види палет;

  • практичність – товари можна сортувати за обсягом та габаритами;

  • повне завантаження кожного окремого стелажу (1600-2400 кілограмів);

  • високий рівень безпеки, оскільки є наявність спеціальних захисних систем.

Насправді нікому не обійтися без якісних професійних стелажів на складському об'єкті. Тому при виборі необхідно чітко позначити критерії вибору відповідно до того, який вантаж, які товари чи яка продукція розміщуватиметься на полицях.

 

01 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів