Досліджують якість питної води: на Закарпатті перевіряють місця для переселенців

Досліджують якість питної води: на Закарпатті перевіряють місця для переселенців
На Закарпатті працівники держпродспоживслужби перевіряють місця проживання та харчування вимушених переселенців. Проводять моніторинг щодо дотримання санітарних та епідемічних вимог. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

 

Працівники встановили, що понад 80% пунктів повністю відповідають цим вимогам. Перевіряли якість продуктів та питної води, водопостачання, забезпечення санітарними засобами, місцями для сну та відпочинку, дотримання своєчасного вивозу сміття. Також на Закарпатті провели моніторинг усіх пунктів, де організували харчування для евакуйованих осіб. Представники держпродспожислужби нагадали працівникам закладів про правила щодо санітарно-гігієнічного режиму на харчоблоках, аби не допустити спалахів харчових отруєнь та групових захворювань.

У Закарпатській лабораторії проводять дослідження якості питної води та продуктів. Станом на 20 червня дослідили 224 взірці питної води та 173 проби харчової продукції на відповідність до санітарних вимог, безпечності та якості харчових продуктів.

Суспільне Закарпаття

 

20 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів