В Ужгороді розширять Студентську набережну?

В Ужгороді розширять Студентську набережну?
Передпроєктну пропозицію щодо продовження та розширення Студентської набережної в Ужгороді – до вулиці Загорської вздовж новобудов та міжрайонного управління водного господарства – розглянули сьогодні у департаменті міської інфраструктури. Нагадаємо, відповідне звернення підготувала наприкінці 2021 року група депутатів міської ради.

 

Участь в обговоренні взяли секретар міської ради Арсен Мелкумян, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, його заступниця Олександра Турянчик, начальник служби містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури міськради Володимир Лахоцький, депутати міської ради Володимир Мильо та Віктор Жганич.

Пропонується облаштувати пішохідну та велосипедні доріжки загальною протяжністю близько 600 метрів, зробити благоустрій – освітлення, встановлення лавиць, урн тощо. Також, зокрема, пропонують у найвужчій ділянці дамби зробити навісне покриття на палях, що дасть змогу мешканцям цього району мати пішохідне сполучення із центром міста.

Присутні висловили свої зауваження розробнику передпроєктної пропозиції, яка згодом буде винесена на громадське обговорення, а потім – на розгляд депутатів. Разом із тим, у департаменті міської інфраструктури будуть вдячні за пропозиції ужгородців ще до початку громадського обговорення – у коментарях під дописом на сторінці міськради.

Ужгородська міська рада

 

18 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів