«Деревина та гумвантажі для потреб української армії»: лісівники Закарпаття допомагають східним регіонам

«Деревина та гумвантажі для потреб української армії»: лісівники Закарпаття  допомагають східним регіонам
Більше 1000 кубометрів деревини відправили державні підприємства Закарпатського ОУЛМГ в Миколаївську та Дніпропетровську області:

 

  «Із перших днів російської агресії лісові підприємства області перелаштували свою роботу на умови воєнного стану, який вимагає значно більше зусиль як щодо охорони лісу, так і господарської діяльності, - стверджує начальник Закарпатського ОУЛМГ Вікторія Білоусова. - Сьогодні, окрім основної роботи, ми, лісівники Закарпаття забезпечуємо необхідними ресурсами наших героїв на фронті. Окрім деревини, щотижня відправляємо гуманітарні вантажі з продуктовими наборами, ліками та іншими необхідними речами в ті куточки України, які найбільше потребують допомоги!".

За словами керівниці обласного лісового та мисливського господарства, нині десятки лісівників залучені до загонів тероборни, служать в лавах ЗСУ. Управління також активно допомагає колегам-переселенцям з інших областей:

«Однак основну свою діяльність Закарпатське ОУЛМГ спрямувало на підтримку економіки у такий важкий період, забезпечення лісообробнних підприємств деревиною, збільшення внесків до бюджетів усіх рівнів . Це те, що вимагають від нас Президент України, голова Держлісагенства Юрій Болоховець і, загалом, нинішні важкі та трагічні для країни часи", - резюмує Вікторія Білоусова.

Закарпатське ОУЛМГ

 

21 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів