Ювенальні поліцейські Закарпаття порадували діток з інших куточків України екскурсією до кінологічного центру поліції

Ювенальні поліцейські Закарпаття порадували діток з інших куточків України екскурсією до кінологічного центру поліції
Ювенальні поліцейські Закарпаття завітали до навчально-виховного закладу «Неємія», де наразі проживає багато діток з центральних та східних регіонів України. Разом із адміністрацією закладу, поліцейські Ужгорода та Головного управління поліції області влаштували для діток приємний сюрприз. На мальовничій окраїні міста, де розташований Кінологічний центр поліції Закарпаття, для них провели екскурсію.

 

Керівник центру Іван Лешанич, спільно з іншими фахівцями-кінологами, показали хлопцям та дівчаткам територію, де тренують та вигулюють своїх чотирилапих помічників. Діти мали нагоду ознайомитися з собаками різних порід та дізнатися, як саме вони допомагають поліцейським під час несення служби. Вівчарки продемонстрували юним гостям свої вміння шукати зброю, заборонені речовини, «затримувати» правопорушників та слухняно виконувати команди.

Дітки цікавилися тим, які особливості характеру у вівчарок та лабрадорів, які смаколики вони полюбляють та з чим люблять гратися. Екскурсія вдалася насиченою позитивними дитячими емоціями та хорошими враженнями.

Поліція Закарпатської області

 

06 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів