На Хустщині в с. Драгово урочисто відкрили нову будівлю пожежно-рятувального поста

На Хустщині в с. Драгово урочисто відкрили нову будівлю пожежно-рятувального поста
Відтепер бійці державного пожежно-рятувального поста с. Драгово, що в Хустському районі, нестимуть службу в новій будівлі. Її урочисте відкриття відбулося сьогодні, 24 грудня, за участі  заступника голови Закарпатської ОДА Олександра Пацкана, начальника Головного управління ДСНС України в Закарпатській області Романа Гудака, голови Драгівської територіальної громади Михайла Довганича та громадського активіста Михайла Рішка, які активно сприяли виділенню нової будівлі для вогнеборців. Також на заході були присутні вогнеборці з місцевої пожежної команди.

 

Відтепер пост знаходитиметься на вул. Центральній, звідки відділенню рятувальників буде легко дістатися до будь-якої точки с. Драгово та його околиць. Для потреб надзвичайників виділили споруду колишньої котельні будинку культури й зробили там капітальний ремонт. Зокрема, в будівлі замінили покрівлю, облаштували гараж з оглядовою ямою для ремонту машин, зробили котельню, кухню, спальне приміщення та кабінети.

Під час урочистого відкриття Роман Гудак передав драгівським рятувальникам нову пожежну автоцистерну МАЗ та комплекти бойовок. Також він вручив 71 пару краг для 3-го державного пожежно-рятувального загону, який обслуговує Хустський район.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів