Фотовиставку «Скарби природи Вишеградської групи» відкрили в Ужгороді

Фотовиставку «Скарби природи Вишеградської групи» відкрили в Ужгороді
Фотовиставку відкрили у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту. Експозицію присвятили головуванню Угорщини у Вишеградській групі (V4), організувало її Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді.

 

На виставці – близько 60 робіт фотохудожників із країн-членів Вишеградської групи: Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини. В офіційному відкритті експозиції взяли участь Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бачкаі, керівники області Віктор Микита та Володимир Чубірко, заступник міського голови Ужгорода Василь Пинзеник, дипломати, митці.

На мультикультурності Ужгорода, міста, де у мирі та злагоді живуть різні національності, закцентував Василь Пинзеник. Василь Васильович відзначив також, що тема, яку представили на своїх світлинах фотомитці, є сьогодні дуже актуальною: довкілля потрібно берегти і перестати ставитися до нього по-споживацьки.

Василь Пинзеник передав вітання від міського голови Богдана Андріїва, привітав усіх із прийдешніми різдвяно-новорічними святами. До 18 січня роботи фотохудожників можна переглянути в Ужгороді, далі експозиція помандрує містами України.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів