Допомогу щодо COVID-сертифікатів почали надавати в Ужгороді в консультаційному центрі

Допомогу щодо COVID-сертифікатів почали надавати в Ужгороді в консультаційному центрі
5 днів на тиждень у Закарпатській ОДА працюватиме консультаційний центр. Там охочі можуть безкоштовно звернутися по допомогу, якщо вони не можуть знайти у системі "Дія" свій сертифікат про вакцинацію від коронавірусу. Це 9 листопада Суспільному розповіла працівниця центру Олександра Штелиха.

 

За її словами, центр почав працювати від 8 листопада. У перший день до них звернулися четверо людей. Охочі можуть прийти на консультацію до атріуму облдержадміністрації з понеділка до п’ятниці з 10-ї до 15-ї години.

"Сьогодні зранку двоє людей звернулося щодо COVID-сертифікату. Найпоширеніша проблема — це те, що людина не може підтягнути свій COVID-сертифікат, бо сімейний лікар або саме безпосередньо у місці, де вона вакцинувалася, не внесли до реєстру, — пояснила Олександра Штелиха. — Потрібно звернутися до свого сімейного лікаря або до тієї людини, яка вакцинувала, щоб вони перевірили правильність документів. Тобто чи вірно внесено було прізвище, ім’я, всі дані".

За словами Олександри Штелихи, скільки працюватиме цей центр, наразі невідомо. Попередньо, каже, йдеться про два-три тижні.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів