На Закарпатті продовжують фіксувати випадки фальсифікації ковід-документів

На Закарпатті продовжують фіксувати випадки фальсифікації ковід-документів
Поліція Закарпаття лише за чотири дні відкрила 14 кримінальних проваджень за фактами використання підроблених COVID-документів. Загалом в області виявлено вже 112 випадків їх фальсифікації.

 

З суботи, 30 жовтня, співробітники поліції Закарпаття задокументували ще 14 нових випадків використання підроблених сертифікатів про вакцинацію та результатів ПЛР-тестування.

Такі порушення зафіксовані в Ужгороді, Ужгородському та Берегівському районах. Усі вони  були виявлені під час спроби перетнути кордон України.

Крім цього, за вказаний період поліцейські повідомили про підозру 13 громадянам, які використовували підроблений ковід-документ. Їхні дії кваліфіковано за ч. 4 ст.358 Кримінального кодексу України. До суду з обвинувальним актом скеровано 12 таких справ. Загалом на території Закарпаття налічується уже 112 випадків фальсифікації COVID-документів.

Поліцейські Закарпаття і надалі працюватимуть над виявленням фактів використання підроблених документів. Правоохоронці наголошують на тому, що користування недійсними сертифікатами про вакцинацію чи результатами ПЛР-тестування є злочином. Окрім того, таке безвідповідальне ставлення до проблеми несе серйозну загрозу життю та здоров’ю оточуючих.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів