Готуємося до осені: Які вітаміни потрібні доросли та дітям

Готуємося до осені: Які вітаміни потрібні доросли та дітям

 

Скільки б свіжіх фруктів и овочів вині їли влітку, на весь рік вітамінамі запастися Неможливо. Організм Постійно в них потребує. Серпня и теплий вересень - дуже вдалий час, щоб зміцніті свой імунітет Додатковий прийомом вітамінніх комплексів. І особливо це важліво для дітей - Попереду дитячий садок або школа, де значний растет ризики «підхопіті» сезон ГРВІ.

Які вітаміни потрібні дітям І дорослим перед Настане осінньо-зимового ПЕРІОДУ?

Вітамін С (аскорбінова кислота)

Це один з головних Захисників імунітету. Антиоксидант, Який зміцнює серцево-судинна систему людини, «стежа» за рівнем заліза в крови, впліває на Активність и емоційний стан.

Аскорбінова кислота у Великій кількості містіться в цитрусових, чорній смородіні, квашеній капусті, солодка и Гостра перці, шпінаті, обліпісі, часник.

При прійомі вітамінніх комплексів аскорбінову кислоту краще поєднуваті з вітаміном Е, Який становится для нестабільного Речовини антіокіслювачем.

Вітамін С, 500 мг, 90 капсул, ZeinPharma

Вітамін D

Сонячно восени Сонячна світла буде все менше, а Аджея ВІН вкрали важлівій для синтезу вітаміну D в організмі. Ось чому з Настанов холодів лікарі рекомендуються додатковий его прийом. Особливо - дітям. Вітамін D спріяє зміцненню імунітету и кісткової системи, допомагає знізіті нервозність и постійне Відчуття втому.

Додатковий Джерелами вітаміну D могут стати молочні продукти, жирна риба и яйця. Альо в продуктах містіться погано засвоюваніх форма Речовини - Вітамін D2. Набагато ефектівніше віявляється Вітамін D3 - «сонячний», як его ще назівають. Поступаючих в організм, ВІН під дією сонця «превращается» в Вітамін D. Саме ця Речовини буде містітіся в аптечних вітамінніх комплексах.

Вібіраючі препарати для Додатковий Зміцнення імунітету, краще звертати Рамус на водні розчини вітаміну D3. У такій форме Корисні Речовини швідше и краще всмоктуються в тканини, чем масляні розчини.

Вітамін D3 комплекс, 3,4982 мкг, 30 капсул, Краса та Здоров'я

Вітамін А

Ця Речовини спріяє зміцненню імунітету и підвіщенню тонусу організму, бере участь в процесах Відновлення та Утворення Нових клітін. А ще надходження необхідної кількості вітаміну А - Надійна профілактика поганий зір и захворювань очей. Додатковий его прийом часто нужно школярам, ??у якіх спостерігається висока НАВАНТАЖЕННЯ на зоровий апарат. Уроки до пізнього вечора, Необмежений годину за смартфоном и комп'ютером - все це может негативно позначатіся на гостроті зору дитини.

Вітамін А рекомендується застосовуваті в комплексі з вітамінамі Е ??і С. У такому «міксі» смороду добро засвоюються організмом, даючі максимум корісті. Вітамін Е захіщає Вітамін А від окислення. Вітамін С в свою черга служити каталізатором для обох других, посілюючі їх дію.

ВІН містіться в жірній рібі, моркви, молочних продуктах, листових овочей, помідорах, яєчному жовтку.

Вітамінний комплекс АЕ, 30 капсул, Еліксір

Вітамін Е

Ця Речовини погано накопічується в організмі, тому запасатіся Їм «про запас» марно. Вкрай важліво постійне его надходження в організм. Вітамін Е - природний антиоксидант. ВІН спріяє зміцненню нігтів и волосся, допомагає підтрімуваті хороший стан кожи. Це особливо важліво восени з ее холодно вітрамі и заморозками.

Кроме того, что Вітамін Е прекрасно поєднується з вітамінамі А і С, его ще можна прійматі в комплексі з селеном. Смороду в рази підсілюють дію один одного.

У якіх продуктах шукати Вітамін Е? Его Досить у рослини маслах, кукурудзі, чорніці, чорноплідної Горобина. Один з найпотужніших джерел вітаміну Е - риб'ячий жир. Ось только Це не найпріємнішій на смак продукт - дитина, например, в захваті точно не буде. Варто оцініті зручність прийому дитячого риб'ячий жиру. Це маленькі капсули з вівіреної концентрацією корисних для малюків Речовини. І кроме вітаміну Е, в них містяться НЕ Менш Важливі ненасічені жирні кислоти, вітаміни А і D.

Вітамін В6

Ця Речовини в організмі бере на себе Важливі Функції - зміцнює імунітет, бере участь в нормалізації гормонального балансу и сінтезі клітін. При дефіціті вітаміну В6 людина становится дратівлівою, у него может спостерігатіся швидка стомлюваність, сонлівість и поганий апетит. В цілому, ЦІ ознака турбують багатьох в осінньо-зимовий период, особливо дітей з скроню фізічнімі та розумово навантаженості в школі.

Лікарі рекомендуються прійматі Вітамін В6 в комплексі з вітаміном В2, Який в організмі актівізує его дію. Такоже Вітамін В6 добре «працює» в поєднанні з кальцієм и магнієм. Мікроелементи посілюють здатність вітаміну пронікаті всередину клітін.

ВІН містіться в горіхах, яловічої и курячої печінкі, солодка перці, гранаті, бананах, бобових и рібі.

Вітамін В12

Речовини відповідає за міцну імунну систему, нормальний рівень тиску, Активність и Бадьорість. Дефіціт вітаміну может негативно позначатіся на работе травної системи, а в ряді віпадків відзначається анемія.

Вітамін В12 лікарі рекомендуються прійматі в комплексі з кальцієм. Его засвоєння організмом без цього мікроелемента Неможливо в прінціпі. Ще одне вдале поєднання - вітаміни В12 и В9 (фолієва кислота). А вісь прійматі одночасно вітаміни В12 и В6 можна. Смороду «руйнують» один одного - корісті від прийому таких препаратів ніякої.

Вітамін В12 містіться в багатьох видах м'яса (баранини, свинини, яловичини), рібі и морепродуктах, молоці, сирі и сметані.

Омега-3

Це не вітаміни, а поліненасичені жирні кислоти. Альо нельзя НЕ згадаті про їх важлівість при підготовці організму до осінньо-зимового ПЕРІОДУ. Омега-3 жирні кислоти беруть участь в обміні Речовини, допомагають зміцніті кістковій скелет, стімулюють роботу мозком. Речовини бере на собі не Менш важліву роль, чем вітаміни А, Е і D.

В організмі Омега-3 віробляється в мізерно малих кількостях. Важліво простежіті, щоб Корисні Речовини Надходить ззовні, - з їжею або з вітаміннімі комплексами. Головний продукт з високим вмістом Омега-3 - жирні сорти риби. Лікарі кажуть, что для ПІДТРИМКИ міцного імунітету восени ее нужно вжіваті як мінімум 2 рази на тиждень.

 

24 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів