Сучасним поглядом на ІТ-сферу та її розвиток з айтівцями УжНУ ділився успішний Software Engineer

Сучасним поглядом на ІТ-сферу та її розвиток з айтівцями УжНУ ділився успішний Software Engineer
Мабуть, усім відомий вислів, що ІТ – це та сфера, у якій потрібно дуже швидко бігти, щоб просто залишатися на місці. Нові технології, підходи, нові мови програмування… Для того, щоб іти в ногу із часом, сучасний айтівець повинен постійно тримати руку на пульсі галузі. Тож колектив факультету інформаційних технологій, крім закладання теоретичної бази для майбутніх програмістів, також організовує зустрічі із представниками бізнесу – практиками, можливими менторами чи навіть роботодавцями.

 

Днями у конференц-залі зеленого корпусу УжНУ відбулася відкрита лекція на тему «Сучасний погляд на ІТ-сферу». Лектор – Олександр Стойкович – колишній студент ФІТ, працівник Центру інформаційних технологій ДВНЗ «УжНУ», а нині – успішний Software Engineer у Кремнієвій долині (США, Каліфорнія) та власник свого ІТ-бізнесу, знайшов час і можливість поділитися досвідом із майбутніми колегами-айтівцями.

Лекція стосувалася як загальних питань ІТ-сфери, так і дальших перспектив розвитку індустрії, окремих спеціальностей і наукових напрямків. Також важливим аспектом стало обговорення понять правильного бізнес-планування та його ролі в сучасному постіндустріальному та інноваційному світі. Студенти, своєю чергою, мали можливість поставити питання та дістати вичерпні відповіді від одного із провідних фахівців.

Колектив ФІТ висловлює щиру подяку Олександру, який, незважаючи на завантажений графік, знайшов час для спілкування зі студентами. Проведена лекція є черговою демонстрацією того факту, що ФІТ – це одна велика сім’я, де радо і з відкритими обіймами зустрічають не тільки абітурієнтів, а й колишніх випускників.

За інформацією доцента ФІТ Василя Лавера

Медіацентр УжНУ

 

20 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів