Для життя та відпочинку: переваги курортної резиденції KANDINSKY Odessa Residence

Для життя та відпочинку: переваги курортної резиденції KANDINSKY Odessa Residence
Плануєте придбання нерухомості в одному з престижних районів Одеси? Зверніть увагу на курортну резиденцію KANDINSKY Odessa Residence. Проєкт відповідає стилю життя успішних представників мегаполісу. Ергономічні апартаменти з морськими краєвидами, ексклюзивна архітектура, насичена інфраструктура, якісний сервіс — основні причини, які мотивують інвестувати в нерухомість.

 

Відповідальні забудовники, для яких важлива інформаційна відкритість

Новий ЖК KANDINSKY реалізують компанії Perfect Group, Citex Development і SAGA Development, які мають великий досвід на українському ринку нерухомості. Зібрано документи, які підтверджують законність будівництва. Стежити за процесом можна в режимі онлайн на офіційному сайті проєкту. До того ж на Facebook-сторінці регулярно публікуються фотографії з будівельного майданчика, завдяки чому можна з легкістю відстежувати прогрес.

У липні 2021 року будинок №3 введено в експлуатацію. Об’єкт пройшов перевірку та отримав сертифікат, який підтверджує його відповідність проєктній документації.

Локація — на березі Чорного моря

Резиденція будується на Французькому бульварі. До пляжу Caletón — декілька хвилин пішки, до центру Одеси — десять хвилин на автомобілі. Є можливість неквапливо прогулятися до Ботанічного саду, Олімпійського скверу чи дендропарку та насолодитися свіжим повітрям.

Насичена внутрішня інфраструктура

Забудовники подбали про те, щоб всі необхідні об’єкти інфраструктури перебували на території KANDINSKY Odessa Residence. Заплановано:

  • Open Mall — простір між будинками, куди виходитимуть фасади бутиків, магазинів делікатесів та інших торгових приміщень;

  • концептуальні кав’ярні та ресторани, зокрема з літньою терасою й виходом до моря;

  • басейн з лаунж-зоною просто неба, доступний тільки для резидентів;

  • фітнес-клуб.

Якісний сервіс, який сприяє щоденному комфорту

Розв’язання повсякденних питань можна буде делегувати управляючій компанії ATMOSFERA. Запустивши застосунок SFERA, можна буде оплачувати рахунки за комунальні послуги, замовляти доставку продуктів та квітів тощо. Список можливостей досить широкий і формується згідно з запитами резидентів.

Дізнатися про концепцію житлового комплексу КАНДИНСЬКИЙ, почитати актуальні новини та ознайомитися з плануваннями можна сайті проєкту. Деталі щодо умов придбання апартаментів озвучать у відділі продажу.

 

04 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів