Оренда авто без водія: вигідно та зручно

Оренда авто без водія: вигідно та зручно

 

Отримати в своє розпорядження автомобіль сьогодні може кожен, хто має посвідчення водія. Для цього достатньо взяти авто в оренду. Послуга доступна всім, хто має посвідчення водія. Існує безліч сервісів, що пропонують подібні послуги. Як же визначитися з вибором та знайти оптимальні умови?

Надійний партнер

Все більше людей вибирають саме оренду автомобіля, тому що це вигідно, зручно та позбавляє цілого ряду проблем. Вам не потрібно платити транспортний податок, витрачати гроші на терміновий та поточний ремонт, на техогляди, на заміну, балансування, розвал-сходження шин. Все це за вас робить орендодавець.

Вибрати сервіс просто – потрібно довіритись перевіреній та надійній компанії, яка надає послуги прокату авто не перший рік. Такий як DriveUp. Ми маємо великий автопарк і даємо можливість взяти в прокат машину без водія в будь-якій з категорій:

  • економ;
  • середній;
  • бізнес;
  • позашляховики.

На орендованій машині можна вирушити в подорож наодинці чи всією сім'єю, їздити на ділові зустрічі, зустрічати рідних в аеропорту та на вокзалі, відзначати урочисті події та багато іншого. Виходячи з мети, вибирайте тип автомобіля, в нашому каталозі знайдуться машини на всі випадки життя. Для великої компанії підійдуть місткі мінівени, для міста компактні авто, для екстремальних поїздок складними трасами – позашляховики.

Найкращі умови прокату

Щоб отримати в оренду машину без водія у DriveUp, достатньо відповідати низці простих вимог:

  • вік клієнта від 21 року;
  • стаж водія не менше 2 років;
  • наявність паспорта та водійських прав.

З повним переліком послуг можна ознайомитись на сайті компанії. Крім оренди авто ми надаємо й інші послуги: дитяче крісло, навігатор, повна страховка та багато іншого. Бронювати машину краще заздалегідь, так ви точно будете впевнені, що автомобіль, що сподобався, буде вільний в дати, що вас цікавлять.

Оформити оренду можна терміном від 1 доби. Доступна та довгострокова оренда, дізнатися більше про це також можна на сайті компанії. Всі машини знаходяться у чудовому технічному стані та надаються клієнтам з повним баком палива. Так що ви відразу можете вирушити в дорогу. Повернути машину можна в іншому місті, якщо є офіси DriveUp.

Чому варто вибрати прокат

Є багато причин, через які клієнти вибирають саме оренду автомобіля без водія. Не у всіх є можливість придбати особистий транспорт, а орендованою машиною можна їздити без прив'язки до розкладу руху громадського транспорту. У деяких випадках прокат машини коштує дешевше, ніж таксі. Особливо, якщо вам потрібно багато їздити містом.

Якщо ви приїхали в інше місто поїздом або прилетіли літаком, природно, у вас немає особистого авто під рукою. Вирішити цю проблему також допоможе оренда машини. Ви самостійно будуєте маршрут, можете в будь-який момент зупинитися та перепочити, а особисті речі завжди під рукою. Каршеринг допомагає вирішити відразу кілька завдань, заощаджує ваш час та кошти, дає свободу пересування у будь-якій ситуації.

 

12 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів