На Закарпатті ремонтують дорогу вздовж кордону з Угорщиною

На Закарпатті ремонтують дорогу вздовж кордону з Угорщиною
На Закарпатті ремонтують дорогу М-25 КПП "Соломоново" – Велика Добронь – Яноші, яка проходить вздовж українсько-угорського кордону та включає під'їзд до КПП "Косино". Ремонт проводять у рамках програми "Велике будівництво", — повідомляють на офіційній сторінці Укравтодор у Facebook.

 

На маршруті М-25 КПП "Соломоново" – Велика Добронь – Яноші відновлюють 35 кілометрів дороги. Там працюють 5 екскаваторів, грейдер, півсотні вантажівок: цілодобово проводять заміну перезволожених ґрунтів.

"Вибрано десяток тисяч кубометрів земельного полотна, яке замінили на стабільну основу. Після стабілізації земляного полотна влаштують основу дорожнього одягу із органо-мінеральної суміші асфальтоукладачем. Наступний етап – влаштування вирівнювального шару із крупнозернистого асфальтобетону", — йдеться у повідомленні.

ФОТО: Google Maps

Роботи на цій ділянці, за інформацією Укравтодору, виконує підрядник ШБУ-77. Всього у Закарпатській області у 2021 році буде відновлено більш як 80 кілометрів прикордонної дорожньої інфраструктури.

suspilne.media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів