Викладачка Природничо-гуманітарного фахового коледжу УжНУ відзначена за внесок у розвиток освіти

Викладачка Природничо-гуманітарного фахового коледжу УжНУ відзначена за внесок у розвиток освіти
Голову циклової комісії «Програмування та інформаційних технологій» Наталію Александру нагородили почесною грамотою Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти»

 

Напередодні зимових свят Природничо-гуманітарний фаховий коледж УжНУ – з черговою освітянською нагородою. Наталію Александру, голову циклової комісії «Програмування та інформаційних технологій», нагородили почесною грамотою Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» за високий професіоналізм, ефективне сприяння формування та забезпечення реалізації державної політики у сфері освіти, вагомий внесок у розвиток освіти України та підтримку творчої молоді.

Пані Наталя – член оргкомітету ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики, щороку займається створенням та оновленням олімпіадних завдань, має власну розробку програмного забезпечення «Prozzora Олімпіада». Вихованці Наталії Володимирівни є переможцями обласного туру Всеукраїнської олімпіади. У 2018 р. підготувала призера ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Постійно готує призерів Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій «Екософт», конкурсу «Кращий студент Закакрпаття».

Викладачка Природничо-гуманітарного фахового коледжу відзначена за внесок у розвиток освітиКрім того, Наталія Александра є розробником освітньо-професійної програми спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» для фахових молодших бакалаврів. Брала активну участь у ХХХІV Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента». Підготувала статтю «Інженерія програмного забезпечення: інноваційна робота колективу та наукові здобутки студентів». Постійно бере участь та залучає студентів до всесвітнього заходу – «Година коду». Вітаємо пані Наталю з черговим професійним здобутком в освітній сфері та прийдешніми новорічно-різдвяними святами!

За інформацією Природничо-гуманітарного фахового коледжу, 

Медіацентр УжНУ

 

28 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів