На КПП "Лужанка" на українсько-угорському кордоні — черга з майже 350 автомобілів

На КПП "Лужанка" на українсько-угорському кордоні — черга з майже 350 автомобілів
Майже 350 автомобілів стоять у черзі в пункті пропуску "Лужанка" на українсько-угорському кордоні. Інформацію станом на сьогодні Суспільному підтвердила речниця Мукачівського загону Леся Федорова.

 

Каже: наразі очікують 220 мікроавтобусів, 38 автобусів і 85 легкових автомобілів. Збільшення черги пов’язують із перевіркою документів тих людей, які хочуть перебувати на території Угорщини або ж їдуть транзитом через цю країну. Є й інші причини.

"Маршрут через пункт пропуску "Лужанка" обирають ті перевізники, — розповіла Леся Федорова, — які раніше їхали через інші пункти пропуску, а саме ті пункти, які зараз тимчасово не функціонують у зв’язку із впровадженням заходів щодо запобігання розповсюдженню інфекційного захворювання COVID-19. Якщо до початку пандемії на Закарпатті працювали 11 пунктів пропуску, то сьогодні за транзитного проїзду (а саме з цією метою частіше всього перетинають кордон громадяни) відкрито лише 5 пунктів пропуску: на кордоні з Румунією це пункти пропуску "Дяково" та "Солотвино", на кордоні з Угорщиною — пункти пропуску "Лужанка" та "Тиса", а також на кордоні зі Словаччиною — пункт пропуску "Ужгород"".

 

02 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів