Свято для маленьких ужгородців «До побачення, літо» відбулося на вул.8 Березня в Ужгороді

Свято для маленьких ужгородців «До побачення, літо» відбулося на вул.8 Березня в Ужгороді
Літо минає, і вже на порозі золота осінь. Однак для свята завжди можна знайти час і місце. І такою чудовою місциною став затишний внутрішній зелений дворик між багатоповерхівками на вул.8 Березня в Ужгороді. Так днями, за ініціативи і безпосереднього сприяння депутата Ужгородської міської ради Анатолія Ковальського, тут було проведено свято для діток «До побачення літо».

 

На зеленій траві, у затінку розлогих дерев розстелили килимки, поставили білосніжний намет у формі купола, і малеча босоніж виплескувала свої позитивні емоції, граючись об’ємними різнокольоровими м’якими кубиками. Драйвова запальна музика додавала гарного настрою і позитиву. Усі, хто бажав, малювали за окремими столиками (фарби, папір, усе необхідне приладдя було в наявності). Дітлахи творили шедеври буквально за кілька хвилин, дитячій фантазії не було меж. Професійні аніматори, вбрані казковими героями Ведмедиком, Єдинорогом і Чарівницею, розважали діток веселими конкурсами, вікторинами та іграми. Маленькі учасники свята боролись у конкурсах дуже завзято, адже виграшем були квитки на безкоштовне відвідування атракціонів у Боздоському парку.

Подарунки цього дня усім маленьким ужгородцям, які відвідали веселе свято, сипались як із рогу достатку: кожна дитина отримала талончик на морозиво, який можна було обміняти в найближчій крамниці і отримати солодкі ласощі. Також усім майбутнім першокласникам Анатолій Володимирович Ковальський, за безпосереднього сприяння котрого і відбулось це

яскраве позитивне свято, подарував набір для малювання, для розвитку творчих здібностей майбутніх школяриків. До речі, активну участь в проведенні свята взяла також бібліотека-філія № 2 Ужгородської ЦМБС, розташована на вул.8 Березня. Найкращим своїм маленьким відвідувачам, активним читачам працівниці бібліотеки подарували 3Dпазли.

Енергія малечі цього недільного дня фонтанувала нестримним вулканом. Мами, татусі, бабусі й дідусі, котрі привели своїх діток на свято, раділи також, і стверджували, що нарешті їхні чада можуть вивільнити свою енергію, насміятись досхочу, побігати разом з іншими дітками, порозважатись на повну, набратись сил і здоров’я перед початком нового навчального року. Свіже повітря, сонячна погода, гарний настрій, усмішки і позитивні емоції лише підтверджували – свято вдалося! До побачення літо – здрастуй осінь!

Мирослава Білей

 

05 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів