Незабутній подарунок для коханої дівчини

Незабутній подарунок для коханої дівчини
Особливо напередодні свят кожен чоловік замислюється над тим, що подарувати своїй красуні аби вразити її та зробити день особливим. Чарівні ювелірні прикраси допоможуть вирішити це питання. Адже що ще так полюбляють жінки, як не ювелірні вироби.

 

Топ-5 порад при виборі ювелірних прикрас

Перш за все треба визначитись, який саме подарунок це буде. Топ-4 популярних ювелірних прикрас:

  • ланцюжок;
  • каблучка;
  • браслет;
  • сережки.

Далі, виходячи з економічності, можна зупинитись на виробах зі срібла. Або ж обрати дорожчий варіант: біле, жовте золото.

Обираючи прикрасу, краще зупинитись на предметі з незвичайним оформленням. Відчуття, що прикраса є у своєму роді унікальною, робить подарунок більш цінним та особливим.

Поради при покупці ланцюжка

 

Перш за все, необхідно звернути увагу на довжину. Якщо прикраса буде дуже довгою чи короткою, це зробить її незручною. І насолоджуватись подарунком кохана буде тільки вдома, відкриваючи скриньку. Далі треба звернути увагу на якість ювелірного виробу:

  • всі ланки мають бути однакового розміру;
  • гладенькі на дотик, щоб не чіплятись за одяг;
  • застібка має надійно та зручно закриватись.

Слід враховувати, що жінки люблять носити ланцюжок із підвіскою, з цього витікає, що ювелірна прикраса має бути не дуже тонкою. Оскільки тонкі ланцюжки можуть протертись під вагою підвіски.

Обрати чарівний ланцюжок за низькою ціною можна на сайті Київського ювелірного заводу. Доступні ціни та якість продукції, зручні умови покупки приємно вразять кожного покупця.

Що треба знати при виборі каблучки?

Найголовніший момент – це розмір каблучки, оскільки без цієї інформації вибрати прикрасу буде дуже важко. Перед покупкою такого подарунка треба поцікавитись у дівчини розміром її пальця, на якому вона буде носити прикрасу. Але якщо подарунок має бути неочікуваним, можна спробувати порівняти її пальці з своїми, щоб хоча би приблизно орієнтуватись при виборі.

Дорогоцінне каміння робить кожну каблучку привабливішою. І все ж таки треба розуміти з якою метою робиться подарунок, оскільки не кожна жінка буде щодня виходити з такою ювелірною прикрасою в світ. Якщо каблучка має бути повсякденною річчю, краще зупинитись на менш звабливих речах, які будуть більш зручними. Особливо на це треба звернути увагу, якщо жінка займається хатніми справами.

Як обрати для коханої браслет?

Отут помилитися з розміром не можна. Оскільки довгий ланцюжок, звичайно, не буде зручним, але не спаде та не загубиться. Каблучку більшого чи меншого розміру можна носити на різних пальцях. А браслет ні: малий не застібнеться, а великий спаде. Тож перед покупкою треба обов’язково звернути увагу на об’єм зап’ястка обраниці.

Сережки – подарунок без розміру

Прикраса, яку можна обрати керуючись своїм смаком або вподобаннями коханої жінки. Цікаві та оригінальні форми, дорогоцінне каміння – тут вони не будуть заважати. Тож до вибору сережок можна підходити з фантазією.

Але головне завжди пам’ятати – не той подарунок кращий, що коштує дорожче, а той, що робиться з коханням.

 

18 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів