Як визначити різновид кольє?

Як визначити різновид кольє?
В незалежності від модних віянь аксесуари завжди користувалися популярністю у представниць прекрасної статі. Особливе місце в скриньці з коштовностями завжди займало кольє. Цей елегантний предмет, який в перекладі означає «нашийник» здатний в одну мить перетворити образ дами, зробивши акцент на зоні декольте.

 

Сучасні моделі кольє вражають своєю різноманітністю. Для того, щоб не загубитися і точно визначити стиль аксесуара іміджмейкери Укрзолото рекомендують заздалегідь визначити з яким нарядом воно буде поєднуватися і в якому стилістичному напрямку буде виконано.

Критерії вибору

Так як кольє створюється з благородного металу, його сміливо можна подарувати близькій людині на будь-яке торжество. Існує величезна кількість різновидів цьої старовинної прикраси, які відрізняються своїм зовнішнім виглядом і «вмістом».

Стилісти рекомендують:

  • Для вечірнього виходу віддавати перевагу більш розкішним і химерним моделями. Прекрасний варіант - виріб, інструктувати натуральними каменями.
  • Для офісу підійде прикраса, виконане в мінімалістичному стилі. Такі аксесуари, як правило, не доповнюють камінням. Однак, зустрічаються моделі з ніжною розсипом, яка виглядає дуже елегантно.
  • Для повсякденного носіння варто придбати найпростіші і лаконічні моделі. Дуже добре, якщо основний елемент виконаний у фантазійному напрямку. Як правило, сердечка, метеликам, квіточок, янголяткам віддають перевагу молоденькі красуні.

Природно, дизайн виробу вельми важливий, особливо якщо декоративний елемент володіє певним сакральним значенням. Так, стилісти Укрзолото рекомендують прикраси в стилі «Ручки-ніжки» вибирати для молодих мам, зірці віддавати перевагу, якщо є бажання захистити себе від злих сил. Геометричні форми сподобаються юним красуням, так як є наймоднішими. Клевер символізує удачу, а серце допоможе підкреслити теплоту відносин. Такі аксесуари не тільки прикрасять шию, але і будуть нести в собі смислове навантаження, що дуже подобатися багатьом представницям прекрасної статі.

Кольє з червоного золота з фіанітом Swarovski Артикул 31757/66924/01/1/248

При виборі кольє також рекомендується звертати увагу на тип замка, який відповідає за збереження аксесуара. Професіонали радять віддавати перевагу карабіновому типу замка або шпренгельних, які характірізіруются практичним використанням і надійністю. Купуйте тільки в провірених інтернет-магазинах в який є репутація.

 

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів