Ювелірні прикраси від Pasquale Bruni: елегантність, витонченість, витонченість

Ювелірні прикраси від Pasquale Bruni: елегантність, витонченість, витонченість

 

Італійський бренд заснований 1976 року в місті Валенца ювеліром Паскуале Бруні, який відкрив свою справу разом з п'ятьма талановитими майстрами. Це одна з молодих і популярних компаній, що випускають ювелірні вироби елітного сегмента. Спільна і продуктивна робота професіоналів сприяла створенню свого неповторного стилю і досягненню високого рівня ювелірного мистецтва. Колекції розкішних прикрас з дорогоцінних каменів і металів від Pasquale Bruni найвищої якості часто включають елементи природи, як-от квіти, звірі, місяць, які надають їм впізнаваного стилю й естетичної привабливості. Компанія демонструє свою ексклюзивну колекцію коштовностей Armonie Minerali, в якій використовується рідкісний і незвичайний мінерал Prasiolite, що володіє особливим шармом..

Компанія спеціалізується на виробництві каблучок, сережок, намист, браслетів та інших виробів. Вони прикрашені дорогоцінним і напівдорогоцінним камінням. Прикраси вирізняються винятковою якістю, вишуканим дизайном. Зокрема, бренд відомий своїми колекціями Bon Ton, Giardini Segreti, Tulle, Sissi, Ghirlanda, Petit Jardin, кожна з яких виконана в унікальному стилі та дизайні. У прикрасах поєднуються різні форми і колір: рожеве золото і нефрит, емаль і чорні діаманти, топази, сапфіри і кварц, муранське скло.

У чому особливості виробів від Pasquale Bruni

Прикраси мають символічні значення, оскільки вони натхненні природою, міфами та легендами. Наприклад, колекція Giardini Segreti ("Секретні сади") містить вироби із зображенням квітів, листя, метеликів і птахів. Продукція бренду має такі відмінні риси, що надають їй винятковості та унікальності:

  • ручна робота, виконана майстрами-ювелірами, які мають високу кваліфікацію;
  • використання рідкісних дорогоцінних каменів, таких як смарагди, діаманти, сапфір, рубін та інші;
  • якість матеріалів;
  • унікальний дизайн, який є результатом творчого підходу до створення ювелірних шедеврів;
  • ексклюзивність: вироби виготовляються в обмеженій кількості, що робить їх унікальними та специфічними;
  • застосування передових інноваційних технологій під час створення продукції;
  • різноманітність стилів - від хай-тек до класичних форм;
  • універсальність: у колекції бренду можна знайти прикраси для будь-якого випадку - від повсякденних до урочистих заходів.

Вишукана ручна робота і відмінний дизайн з використанням природних матеріалів приваблюють покупців, які цінують якість і неповторність.

Інтернет-магазин Sohorooms представляє унікальні вироби відомого бренду за доступною ціною. У каталозі на його сайті ви знайдете:

  • каблучки з білим діамантом, сірим місячним каменем, оніксом, гранатом, рожевим халцедоном, димчастим і молочним кварцом у вигляді квіток;
  • сережки, інкрустовані білим діамантом і червоним гранатом у формі квітки;
  • діамантові кольє;
  • браслети, декоровані білим і сірим місячними каменями, оніксом;
  • кулони з білих діамантів і кольору шампанського, гірського кришталю і лазуриту.

Різноманітність представлених на сайті магазину ювелірних виробів дасть змогу вибрати вподобану коштовність, у якій будете чарівні.

Джерело: сайт sohorooms.ua

 

28 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів