Корисні новини

Що відноситься до компресорного обладнання?

Одним з найважливіших моментів виробничого процесу на багатьох підприємствах є стискання газу. Стиснене повітря потрібне для роботи пневматичного приладдя, систем охолодження та транспортування газів. Його потребують такі сфери, як хімічна, фармацевтична, металургійна та харчова промисловості, машинобудування, виробництво електроніки, а також ті сегменти діяльності, де необхідна аерація та перемішування повітря. Стиснення повітря можливе завдяки компресорному обладнанню.

19.03.2020, 10:28

Марлева, тканинна та паперова: як зробити медичну маску в домашніх умовах

Пандемія коронавірусу Covid-19 дісталася і до України. Число хворих зростає помірними темпами. Щоб уберегти країну від стрімкого зараження, влада робить рішучі кроки та вводить в державі карантин.

18.03.2020, 20:56

Як купити пральну машину

Пральна машина давно стала атрибутом затишної оселі та комфортного життя. Важко собі уявити життя без цієї побутової техніки і будь-який переїзд в нову квартиру або будинок в першу чергу супроводжується пошуком та встановленням пралки. Спеціалісти інтернет-магазину DomComfort розказали, які функції крім прання виконують сучасні моделі та як правильно вибрати пральну машину.

18.03.2020, 17:41

Жінкам на замітку: 7 незвичайних способів використання гігієнічної помади

Іноді косметичні засоби бувають корисні і в побуті. Як цікаво можна використовувати гігієнічну помаду, - читайте.

17.03.2020, 18:22

Як під час пандемії коронавірусу зберегти психічне здоров’я?

Звичайний ритм життя українців змінився, в країні запровадили серйозні карантинні заходи. Як і що українці можуть і повинні робити під час пандемії коронавірусу?

17.03.2020, 16:16

Як мінімізувати можливість «підхопити» коранавірус

В Україні та світі продовжують боротися із стрімким поширенням короновірусної інфекції. З 12 березня запроваджений тритижневий карантин у всіх закладах освіти, а з 17 березня карантинні заходи в Україні значно посилилися. Передусім, у такий непростий час необхідно зберігати спокій, бути відповідальним та черпати новини й поради про запобігання інфікування COVID-19 тільки у фахівців на перевірених інформаційних платформах. Щоб допомогти вам в цьому ми дізнавались, що треба знати про новий коронавірус та яких правил безпеки дотримуватися, у викладача інфекційних хвороб з 30-ти річним стажем роботи, кандидата медичних наук, доцента кафедри мікробіології, вірусології, епідеміології з курсом інфекційних хвороб Антона Когутича.

17.03.2020, 14:22

Вирощування троянд на підвіконні: як за ними доглядати та зробити період їх квітнення довшим

Кімнатні троянди варті вашої уваги. І не лише на свята. Якщо ви ніколи не вирощували троянди на підвіконні або вони зовсім мало радували вас своїм квітненням, обов'язково прочитайте наші поради щодо догляду за цими квітами.

16.03.2020, 14:53

Професор Сергій Федака презентував перший том своєї «Історії України»

Двадцятитомне видання «Історія України» готує до друку професор УжНУ, історик Сергій Федака. Перший том – «Кам’яний вік» – науковець днями презентував у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка.

16.03.2020, 11:15

Як спланувати протидію коронавірусу вдома. Поради закарпатцям

Зараз усіх людей закликають більше часу залишатися вдома і без нагальної потреби не виходити з дому, особливо, в місця великого скупчення людей.

16.03.2020, 10:19

Зберігайте: рецепт торта "Медові кульки"

У багатьох сім'ях обожнюють медовик. Пропонуємо вам спробувати десерт, який за смаком нагадує саме ці ласощі. Величезна перевага його в тому, що нам не доведеться возитися з коржами. Ви з легкістю зможете приготувати таку смакоту і порадувати своїх улюблених відмінною випічкою до чаювання. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.

15.03.2020, 15:32

Що таке емоційна грамотність та чому вона потрібна?

Цим терміном позначають вміння людини розуміти саму себе, свої реакції на ті чи інші вчинки оточуючих, події, слова і так далі. Емоційна грамотність — це не просто якась побічна психологічна концепція або визначення, яке нічого не означає. Багато в чому це ключовий аспект створення позитивних життєвих умов. Вона допомагає нам бути щасливими у сучасному світі, який став джерелом стресу.

15.03.2020, 13:14

Косметологи назвали основні б'юті-процедури, на які не варто витрачати кошти

Багато жінок в гонитві за красою і молодістю готові на багато жертв. Деякі представниці прекрасної статі випробовують на собі всі новинки в області косметології. Однак існує ряд б'юті-процедур, які не приносять користь шкірі, а навпаки, тільки псують її. Самі професіонали говорять про те, що на деякі процедури вони б просто не пішли. Ось деякі з них.

14.03.2020, 17:54

Хочете відростити волосся? Тоді наступні поради для вас

Якщо ви давно хотіли відростити довге волосся, читайте далі. Адже ми зібрали кілька корисних порад щодо догляду, які допоможуть прискорити процес відрощування волосся.

14.03.2020, 12:00

Зберігайте: поради для жінок, у яких тонке волосся

Проблема тонкого волосся хвилює багатьох представниць прекрасної статі. Справа в тому, що таке волосся швидко стає жирним. Крім того, у нього немає об'єму, так як тонке волосся завжди рідке. Тому завдання укладання — це додання волоссю об'єму і створення відчуття густого волосся. Зробити це можна наступними способами.

13.03.2020, 19:29

Закарпатський медик розповів, чим небезпечна глаукома та коли варто звертатися до окуліста

Серед захворювань, що призводять до сліпоти, найпідступнішим є глаукома. Сліпота внаслідок цього недугу настає непомітно, поступово і найчастіше безболісно.

13.03.2020, 18:06

Смачно і легко: зберігайте рецепт хрустких вафельних трубочок зі згущеним молоком на сковорідці

Дуже смачні та хрусткі трубочки — це смак, родом з дитинства. Начинку можна робити будь-яку, на ваш розсуд. Але ці трубочки просто неймовірні з начинкою зі згущеного молока. Рецепт доступний і швидкий, але найголовніше, що не потрібно мати вафельницю для приготування тонких вафель.

13.03.2020, 16:02

Цікаво знати: як саме шкодить здоров'ю понаднормова робота?

Часто ми багато працюємо, знаємо, що таке емоційне вигорання. Та які хворби провокує така праця?

12.03.2020, 14:52

Косметологи дали корисні поради, як доглядати за шкірою обличчя навесні

Весна — пора оновлення! Хочеться добре виглядати, але наслідки зими і гіповітаміноз дають про себе знати... Як відновити шкіру і по-весняному покращати?

11.03.2020, 20:56

ЛЕГО ДУПЛО – оригінальний конструктор для початківців будівельників

11.03.2020, 16:50

Жінкам на замітку: прості правила для ідеального гардеробу

Велика законодавиця моди Коко Шанель говорила, що у жінки є тільки одна можливість справити перше враження. Тому кожен раз треба виглядати стильно незалежно від ситуації. Для цього необхідно дотримуватися кількох правил при складанні гардероба. Вони допоможуть вибрати одяг правильно

11.03.2020, 14:54

Останні новини