Працівник опалив голову – таке продовження історії зі встановленням газових лічильників не "Закарпатгазом"

Працівник опалив голову – таке продовження історії зі встановленням газових лічильників не "Закарпатгазом"
Трохи несподіване і навіть трагічне продовження отримала історія зі встановленням газових лічильників, що наразі робить у нашій області не "Закарпатгаз", а інші фірми

 

Ужгородка, яка минулого тижня підняла це питання у своєму дописі на Фейсбук, сьогодні розповіла, що трапилося, коли сьогодні до неї прийшли встановлювати лічильник.

Наводимо її пост без змін: "Сьогодні у мене вдома працює бригада зі встановлення лічильника. Чоловік, що намагався приварити трубу, обпік собі голову. Розпечений метал упав йому прямо на чоло. Спалив волосся і отримав опік шкіри. На запитання, чому працюють без захисту, сказав, що не видають. Викликати швидку відмовився. Техніка безпеки аж зашкалює у фірмі "Газ-Дар", яка люб'язно запропонувала мені послуги зі встановлення ліильника за кілька тисяч гривень. Відтак, маємо травмованого зварювальника та, вибачне, загажена чорними плямами стеля після їх робіт".

Як уже повідомляв uzhgorod.net.ua,  "Закарпатгаз" пояснює, що лічильники будуть встановлювати після затвердження інвестиційної програми на цей рік.

А поки ж закарпатцям пропонують або чекати, або платити іншим фірмам. Як видно, з ось такими наслідками.  

uzhgorod.net.ua 

 

 

28 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів