Із 120-ти тисячного населення Ужгорода, лише 200 осіб мітингує біля ОДА

У понеділок активісти ужгородського майдану вкотре не змогли зібрати біля стін ОДА значну кількість мітингуючих. Відтак, зранку їх прийшло близько дві сотні осіб, хоча вчора представники "ЄЦ", "Батьківщина" та "УДАР" просили людей активніше приймати участь у протестах.

 

Тож, оголошене раніше закарпатськими євромайданівцями блокування приміщення ОДА так і не відбулося через те, що адміністрація стоїть порожньою. Сьогодні держслужбовцям зробили вихідний, то нема кому вигукувати гасла: "Хто не скаче, той москаль!"
Однак активісти у наметовому містечку навпроти ОДА не збираються згортати свою акцію, очікуючи від голови облради оголошення позачергової сесії обласної ради. Як відомо, Іван Балога обрав досить зручну, як для посадовця високого рангу, та примітивну позицію – відсиджуватися та очікувати, коли прийдуть кращі часи… Але народ все бачить і приказка: "Моя хата з краю – нічого не знаю", в Івана Івановича не пройде.
Через те, що відпала необхідність у блокуванні ОДА через влаштований обласною владою вихідний для чиновників, мирні демонстранти попрямували до обласного управління МВС в Закарпатській області поспілкуватися з головним правоохоронцем краю. Василь Варцаба одразу вийшов до мітингарів і повідомив, що ніяких переміщень львівського "Беркуту" на Закарпатті немає. Також він повідомив, що закарпатські беркутівці, які місяць як виїхали до Києва, вже повернулись додому.

[a href="http://uzhgorod.net.ua"]uzhgorod.net.ua[/a]

 

27 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів