Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує:

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 27 січня 2014 року, які виникли у період з 25 по 27 січня

 

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом зазначеного періоду для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 48 виїздів, з яких один виклик – хибний.

За даний період травмованих та загиблих людей не зареєстровано.
24.01.2014 о 06:00 - пожежа в автомобілі "HUMMER H2" 2004 р.в., за адресою: м. Ужгород, вул. Джамбула. Вогнем знищено автомобіль, пошкоджено вікно житлового будинку та крівлю гаража. Причина пожежі та збитки встановлюються.

24.01.2014 21:07 - пожежа в одноповерховому дерев’яному будинку, на території ТОВ “Золота гірка” за адресою: Ужгородський район, с. Барвінок, ур. Золота Гірка. Причина пожежі та збитки – встановлюються.

25.01.2014 02:24 - пожежа в житловому будинку за адресою: Іршавський район, с. Ільниця, вул. Пушкіна. Вогнем знищено домашнє майно та приватні документи. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газового конвектора. Ймовірні прямі збитки складають 60 000 грн.

25.01.2014 о 22:29 - пожежа в житловому будинку за адресою: Виноградівський район, с. Н.Клиново, вул. Шевченка. Вогнем знищено частину домашнього майна. Завдана матеріальна шкода складає 10 000 грн. Причина пожежі – необережність під час куріння.

26.01.2014 о 03:40 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Виноградівський район, смт. Королево, вул. Шевченка. Вогнем знищено дерев’яну надвірну споруду. Завдана матеріальна шкода складає 5000 грн. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей.

26.01.2014 о 17:48 - пожежа в житловому будинку за адресою: Перечинський район, с. Порошково, вул. Л. Українки. Вогнем знищено крівлю на площі 4 м. кв., сіно 0,3 т. Пошкоджено дерев’яні конструкції перекриття. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

[b]Некласифіковані надзвичайні події[/b]

За добу некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано.

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно - та пошуково-рятувальні роботи здійснено три виїзди та виходи в гори, в ході яких врятовано шість осіб, які потрапили у небезпеку. Також 170 туристичним групам (загальною чисельністю 2184 чоловіка) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

[b]Погодні умови на території Закарпатської області[/b]

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 27 січня очікується: хмарна погода. Часом невеликий сніг. Вночі та вранці місцями слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно - східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 3 - 8° морозу, вдень 0 - 5° морозу. В горах місцями: вночі 8 - 13°, вдень 6 - 9° морозу.

По м. Ужгород: хмарна погода. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман,слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно - східний 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі 4 - 6° морозу, вдень 1 - 3° морозу.

[b]Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області.[/b]

Температура повітря на перевалах: Латірському (-5°), Абранському (-4°), Яблунецькому (-9°), Ужоцькому (-10°), Торунському (-8°).

На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сніжне, місцями мокре, проїзд забезпечений.

[b]Надання допомоги по буксируванню автомобілів[/b]

З 1 по 27 січня 2014 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області було надано допомогу в буксируванні 14 автомобілей. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 14 од. техніки та 34 чол. особового складу.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

27 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів