Снігопад "приніс" на Закарпаття 5 ДТП та двох постраждалих

Вчора Закарпаття завалило снігом. Це, в свою чергу, значно ускладнило водіям та пішоходам безпечно рухатися автошляхами та вуличними дорогами. Ужгород.net вирішив дізнатися, скільки ДТП сталося за останню добу в Закарпатті та, зокрема в обласному центрі, які могли спричинити ускладнені погодні умови.

 

За словами прес-секретарки обласного ДАІ Анни Трофімчук, вчора на Закарпатті зафіксовано 1 автодорожню ДТП з двома постраждалими. У селі Дунковиця, що на Іршавщині, машина збила жінку. "На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Було встановлено, що 29-річний мешканець Тячівського району, керуючи автомобілем марки "Опель", скоїв наїзд на 44-річну мешканку с.Дунковиця. Жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, переходила дорогу у невстановленому місці. Внаслідок ДТП вона опинилася в лікарні із саднами обличчя. Водій також звернувся по медичну допомогу", - прокоментувала прес-секретарка ДАІ Закарпаття.
Як розповів Ужгород.net начальник ДАІ Ужгородського міськвідділу УМВС в Закарпатській області Олексій Співак, за вчорашню добу (25.01.2014) в Ужгороді сталося 4 дорожньо-транспортні пригоди. На щастя, потерпілих не було.

[a href="http://uzhgorod.net.ua"]uzhgorod.net.ua[/a]

 

26 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів