У Львові розмалювали автобус ГК "Карпати"

24 – 25 січня у Львові відбувся поєдинок між львівським жіночим гандбольним клубом "Галичанка" та ужгородськими "Карпатами". Першого ж дня, коли гості почали лідирувати – обурені львівські вболівальники взялися запалювати у залі "фаєра" та кидати петарди.

 

"Була напружена гра, дві команди хотіли виграти. "Галичанка" робила все, щоб перемогти. Ну і прийшли фанати, допомагали їм як могли – із піротехнікою. У залі стояв страшний дим, але це їм не допомогло", – розповів тренер ГК "Карпати" Борис Петровський. Закарпатки виграли з рахунком 27:19. Розчаровані поразкою улюбленої команди, галичани розмалювали автобус "Карпаток". Проте месиджу львівських уболівальників закарпатці не змогли розшифрувати і швидко його змили: "Були якісь незрозумілі ієрогліфи і напис – "Львів". Нам пощастило, що автобус був брудний з дороги і фарба не взялася", – сказав Борис Петровський.

Фан-сектор ГК “Галичанка”, у свою чергу заявив, що не має ніякого стосунку до подій у залі. Вони засудили такі дії, перепросили і повідомили - винних вже покарано: "Двоє з тих, хто вчиняв безпорядки фізично покарані від наших хлопців. За їх словами, вони прийшли по оголошенню на афіші. Отримав своє і хлопець, який розмалював автобус "Карпат", – йдеться у заяві львівського фан-клубу.

До того ж, у фан-клубі пообіцяли наступного разу взяти ситуацію у залі під особистий контроль. Про це сповістили на своїй сторінці у соцмережі. За "фаєра" чи петарди хуліганам пригрозили розбитим носом або щелепою: "будемо бити палками і всім, що буде під рукою". Схоже, це подіяло. Сьогоднішня гра відбувалася без ексцесів, однак "Карпати" програли з рахунком 25:22. Ужгородки зазнали першої поразки в чемпіонаті, але лідерських позицій не втрачають. Зараз між "Галичанкою" і "Карпатами" одне очко різниці.

[a href="http://chas-z.com.ua/politics/u-lvovi-uzhgorodskim-karpatam-rozmalyuvali-avtobus-gra-proyshla-pid-vibuhi-petard.html"]Час Закарпаття[/a]

 

25 січня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів