Перечинські депутати нарешті обурилися дерибаном землі в районі

Цього тижня на сесії Перечинської райради депутати нарешті хоч якось відреагували на безлад і неконтрольоване роздавання земель Перечинською райдержадміністрацією.

 

Заслухавши начальника управління земельних ресурсів Перечинської РДА, депутати визнали роботу земельного управління РДА незадовільною. Слід відзначити, що таке майже революційне рішення на фоні загального "одобрямсу" далося депутатам нелегко, звичайне голосування не дало результату — лише 21 голос за визнання роботи незадовільною. Однак голова райради Петро Грицик та його заступник Микола Грубий наголосили на тому, що депутати не можуть не реагувати на кричущі факти й порушення. Зокрема було акцентовано на тому, що земельне управління РДА не погоджує ні з місцевими радами, ні з райрадою питань виділення землі. Це призвело до того, що у с. Лумшори на одну земельну ділянку є три держакти на землю, що ледь не спричинило стрілянини, оскільки один із власників акта привіз на захист ділянки бійців охоронної структури. А земельна ділянка під будівництво гірськолижного комплексу на Полонині Руна мала бути готовою до продажу з аукціону ще до 1 серпня, однак й досі цього не зроблено. Зрештою при поіменному голосуванні за визнання роботи районного землеуправління незадовільною проголосували 23 депутати (всього в раді 45 депутатів).

Подейкують, що сміливості депутатам додала звістка про те, що голова Перечинської райради Михайло Данча на цій посаді довго не протримається, адже в районі з великим відривом переміг БЮТ.

РІО

 

04 листопада 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів