Хто хоче вчитися на "даішника"?

Представник Донецького юридичного інституту ЛДУВС, заступник начальника факультету А.А.Святенко, старший інспектор відділення організації профілактичної роботи УДАІ УМВС Лідія Мацецька та старший інспектор групи роботи з персоналом УДАІ УМВС Роман Василиндра провели в Ужгородській гімназії лекцію-бесіду на тему вибору професії.

 

Пан Святенко розповів старшокласникам про факультет Донецького ЮІ ЛДУВС, який здійснює підготовку фахівців-юристів для підрозділів ДАІ за спеціальністю "правоохоронна діяльність" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", "спеціаліст". До речі, навчання тут безкоштовне. Представники управління ДАІ прочитали лекцію на тему "Профілактика дитячого травматизму".
Стан дорожньо-транспортного травматизму на шляхах області викликає тривогу. Кількість ДТП з вини дітей за два місяці поточного року, порівняно з таким же періодом минулого року, збільшилася на 50%. Нерідко батьки залишають маленьких дітей без догляду, дозволяють їм їздити на велосипедах проїжджою частиною без присутності дорослих.
Дорогі діти! Шановні учасники дорожнього руху! Будьте пильними та уважними на дорозі, не ігноруйте Правила дорожнього руху та поради фахівців: дорога помилок не пробачає!

УДАІ УМВС в Закарпатській області

 

17 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів