розширене засідання Колегії державного управління

14 березня 2007 р. відбулося розширене засідання Колегії державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області

 

14 березня 2007 р. відбулося розширене засідання Колегії державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області “Про підсумки роботи Держуправління у 2006 році та головні завдання на 2007 рік” за участю заступника Міністра охорони навколишнього природного середовища України П.Я. Большакова.

У роботі колегії взяли участь заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації В.В. Гоблик, керівники профільних управлінь в Закарпатській області, керівництво держуправління, його структурних підрозділів та представники громадськості.

Принциповий аналіз роботи Держуправління у 2006 р. зробив у доповіді заступник начальника А.О. Поляновський. Він наголосив на позитивних зрушеннях та здобутках, зупинився на недоліках в роботі управління в цілому та окремих структурних підрозділів, окреслив завдання на поточний рік і перспективу, керуючись рішенням розширеного засідання колегії Мінприроди України “Про підсумки роботи Міністерства охорони навколишнього природного середовища у 2006 році та головні завдання на 2007 рік” та пріоритетів в роботі Міністерства на 2007 рік. Колегія також заслухала звіти начальників відділів держуправління та його територіальних підрозділів.

У своєму виступі П. Большаков зазначив, що необхідно принципово підходити до вирішення екологічних проблем та наголосив на персональній відповідальності кожного керівника структурних підрозділів за покращення стану довкілля регіону. Заступник Міністра також відзначив плідну співпрацю Міністерства з обласними органами влади, про що говорить хід виконання рішень спільного засідання колегій Мінприроди та Закарпатської ОДА, що відбулося 22 вересня 2006 року.

Підсумкова колегія визнала роботу Держуправління у 2006 р. ЗАДОВІЛЬНОЮ. Були затверджені пріоритети напрямків роботи Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області на 2007 рік та план проведення колегій. Колегія прийняла низку рішень і конкретних доручень всім структурним підрозділам, визначила чіткі терміни виконання. Була дана принципова оцінка роботи начальників відділів держуправління та його територіальних підрозділів.

За підсумками засідання Колегії проведена прес-конференція заступника Міністра П.Большакова за участю заступника голови облдержадміністрації В.Гоблика та начальника держуправління А. Погорєлова, на якій журналісти провідних ЗМІ області отримали відповіді на запитання щодо шляхів вирішення найболючіших екологічних проблем регіону, рішень колегії, що відбулася і перспективних напрямків роботи Мінприроди та держуправління на 2007 рік

Прес-служба держуправління охорони

навколишнього природного середовища

в Закарпатській області

тел. 61-36-89, Е-mail:[email protected]

 

16 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів