Необхідно принципово підходити до вирішення екологічних проблем Закарпаття

14 березня 2007 р. відбулося розширене засідання Колегії державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області “Про підсумки роботи Держуправління у 2006 році та головні за-вдання на 2007 рік” за участю заступника Міністра охорони навколишнього природного середовища України П.Я. Большакова.

 

У роботі колегії взяли участь заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації В.В. Гоблик, керівники профільних управлінь в Закар-патській області, керівництво держуправління, його структурних підрозділів та представники громадськості.
Принциповий аналіз роботи Держуправління у 2006 р. зробив у доповіді заступник начальника А.О. Поляновський. Він наголосив на позитивних зру-шеннях та здобутках, зупинився на недоліках в роботі управління в цілому та окремих структурних підрозділів, окреслив завдання на поточний рік і перспек-тиву, керуючись рішенням розширеного засідання колегії Мінприроди України “Про підсумки роботи Міністерства охорони навколишнього природного сере-довища у 2006 році та головні завдання на 2007 рік” та пріоритетів в роботі Мі-ністерства на 2007 рік. Колегія також заслухала звіти начальників відділів дер-жуправління та його територіальних підрозділів.
У своєму виступі П. Большаков зазначив, що необхідно принципово підходити до вирішення екологічних проблем та наголосив на персональній відпо-відальності кожного керівника структурних підрозділів за покращення стану довкілля регіону. Заступник Міністра також відзначив плідну співпрацю Міністерства з обласними органами влади, про що говорить хід виконання рішень спільного засідання колегій Мінприроди та Закарпатської ОДА, що відбулося 22 вересня 2006 року.
Підсумкова колегія визнала роботу Держуправління у 2006 р. ЗАДОВІЛЬНОЮ. Були затверджені пріоритети напрямків роботи Держуправління охо-рони навколишнього природного середовища в Закарпатській області на 2007 рік та план проведення колегій. Колегія прийняла низку рішень і конкретних доручень всім структурним підрозділам, визначила чіткі терміни виконання. Була дана принципова оцінка роботи начальників відділів держуправління та його територіальних підрозділів.
За підсумками засідання Колегії проведена прес-конференція заступника Міністра П.Большакова за участю заступника голови облдержадміністрації В.Гоблика та начальника держуправління А. Погорєлова, на якій журналісти провідних ЗМІ області отримали відповіді на запитання щодо шляхів вирішен-ня найболючіших екологічних проблем регіону, рішень колегії, що відбулася і перспективних напрямків роботи Мінприроди та держуправління на 2007 рік

Прес-служба держуправління охорони
навколишнього природного середовища
в Закарпатській області

 

16 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів