Декларування доходів триває...

ДПІ в м.Ужгороді продовжує роботу над декларуванням доходів громадян. Станом на 13 березня вже 256 ужгородців задекларували свої доходи, з них 212 – з метою отримання податкового кредиту.

 

Про те, що думають про декларування доходів громадян і чи доцільно проводити таку кампанію ми поцікавилися в жителів нашого міста, які побували в інспекції.
Михайло, працюючий студент: “На мою думку, кампанія по декларуванню доходів громадян є соціально виправданою. Адже саме завдяки декларуванню можна отримати частину суми, сплачену на навчання. Нині багато ужгородців навчається на контрактній основі, тому студенти, які працюють, а якщо ні – тоді їхні батьки. Можуть вернути частинку сплаченої суми в межах утриманого протягом року податку з доходів фізичних осіб”
Галина, бухгалтер: “Дуже позитивно ставлюся до кампанії декларування. Вважаю, що вона сприяє виведенню доходів “з тіні”. Таким чином, багато громадян усвідомить як корисно легально отримувати зарплатню, а не працювати “на конверти”.
Микола, будівельник: “Декларування доходів громадян потрібно насамперед тим, хто працює за кордоном, адже тільки таким чином ці люди можуть легалізувати свій дохід і “заробити” собі на пенсію. Таких в нашому краї є багато, тому думаю це декому буде корисно.”
Олег, тимчасово безробітний: “Знаю, що треба задекларувати дохід, якщо отримувєш спадщину, купуєш квартиру, чи маєш інші блага з яких не утримувався податок. Так встановлено законодавством вимоги якого необхідно виконувати.”
Леся, приватний підприємець: “Я кожного кварталу подаю декларацію про отриманий дохід, оскільки є приватним підприємцем на фіксованому патенті і мені необхідно звітуватися. Інших доходів, крім підприємницької діяльності, в 2006 році я не отримувала, тому додаткову декларацію подавати не буду.”
Прес-центр ДПІ в м.Ужгороді

 

15 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів