Група Tolk започаткувала освітній проєкт у сфері енергоощадження для юних українців

Група Tolk започаткувала освітній проєкт у сфері енергоощадження для юних українців

 

Група компаній Tolk разом з Закарпатською обласною військовою адміністрацією презентувала перший в Україні освітній проєкт у сфері енергозаощадження від компанії енергоринку для дітей молодшого віку.

Проєкт представили під час брифінгу в Закарпатській ОВА директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk) Наталія Німець та начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Закарпатської ОВА Василь Гомонай.

«Ми в Україні всі розуміємо, що досвід, отриманий під час попереднього опалювального періоду, спонукає нас до того, щоб замислюватися над питанням вдумливого ставлення до ресурсів, зокрема й до електроенергії, – зазначив начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Закарпатської ОВА Василь Гомонай. – Ми розуміємо, що агресор може повторити свої дії, тому так важливо мобілізувати всі ресурси, всі можливості для заощадження як на рівні підприємств, так і на рівні населення. Вдячний ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за ініціативи, спрямовані на виховання покоління, котре знатиме, як заощаджувати ресурси. Це важливо!»

Директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець повідомила, що у рамках співпраці з Закарпатською ОВА започатковано ініціативу з популяризації соціально-відповідального способу життя та ощадливого ставлення до довкілля та енергоресурсів.

«ТОВ «Закарпаттяенергозбут», як учасник Групи компаній Tolk, є соціально відповідальним бізнесом, тому ми активно допомагаємо соціально незахищеним верствам населення, співпрацюємо з благодійними фондами, піклуємось про дітей та внутрішньо переміщених осіб, – зазначила Наталія Німець. – Серед наших успішних проєктів – ініціатива, спрямована на підтримку родин під назвою «Робіть світлі справи!», подарункові сертифікати тощо».

За словами директорки товариства, через руйнування, завдані українській енергосистемі агресором, сьогодні надактуальним питанням є енергозаощадження та дбайливе ставлення до енергоресурсів. Це є вагомою складовою зміцнення енергетичної безпеки та незалежності нашої держави.

«Дбайливе ставлення до енергоресурсів повинно стати нашою звичкою, і ця звичка формується з дитинства, – наголосила Наталія Німець. – Тому саме у Міжнародний день економії ми презентуємо наш новий проєкт щодо енергозаощадження — спеціальну брошуру для дітей «Tolkові поради Світлячка».  

Це перший в Україні подібний освітній проєкт у сфері енергозаощадження від компанії енергоринку для дітей молодшого віку, і ми раді розпочати його саме на Закарпатті». 

Освітній проєкт спрямований на те, щоб допомогти дітям сформувати правильне ставлення до енергоресурсів та довкілля і навчити їх заощаджувати електроенергію з малих років.

У брошурці в легкій та цікавій для дітей формі, в інтерактивному форматі, де дитина самостійно має віднайти та додати фігуру Світлячка відповідно певній ситуації, викладено правила правильного користування електроприладами, які допоможуть заощаджувати електроенергію.

Брошура розрахована на дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, вона буде безкоштовно розповсюджуватись в Центрах обслуговування клієнтів Групи компаній Tolk, а також поширюватися серед дітей у школах та інших освітніх закладах.

 

 

01 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів