Ужгород сьогодні провів в останню дорогу полеглого на війні захисника України – солдата Юрія Сакулича

Ужгород сьогодні провів в останню дорогу полеглого на війні захисника України – солдата Юрія Сакулича
Стрілець-санітар 2 штурмового відділення 3 штурмового взводу 3 штурмової роти 1 штурмового батальйону в/ч А4010, виконуючи свій військовий обов’язок, загинув 25 червня 2023 року в Донецькій області внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

 

Юрій Валерійович Сакулич народився 12 грудня 1983 року в Ужгороді. Навчався у Великоберезнянській школі-інтернаті. Працював будівельником, зокрема, останніми роками за кордоном. Із початком повномаштабного вторгнення виявив патріотизм і відвагу та вступив до лав Збройних Сил України. Юрій був дуже добрим, щирим, привітним. У пам?яті рідних та близьких йому людей він залишиться хлопцем з усмішкою на обличчі та відкритим чуйним серцем.

На набережну Незалежності, де відбувся чин похорону, попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, міський голова Богдан Андріїв, заступник керівника Ужгородської РВА Радіон Кіштулинець, духовенство, мешканці громади. Після заупокійної літургії жалобна хода пройшла до Пагорба Слави, де Героя поховали з військовими почестями.

У захисника залишилася сестра.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Ужгородська міська рада

 

05 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів