Голова Верховної Ради України привітав колектив Ужгородського інституту культури і мистецтв із 75-річчям

Голова Верховної Ради України привітав колектив Ужгородського інституту культури і мистецтв із 75-річчям
Очільник облради Володимир Чубірко та його перший заступник Андрій Шекета вручили директорці Комунального закладу вищої освіти «Ужгородський інститут культури і мистецтв» Закарпатської обласної ради, депутатці облради Наталії Шетелі вітальну адресу за дорученням Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука із нагоди 75-річчя від дня заснування інституту. 

 

У вітанні наголошується, що інститут пройшовши якісні перетворення від культосвітнього училища до сучасного, інноваційного освітнього вишу європейського рівня, який у складний час для України сприяє збереженню і примноженню духовних цінностей нашого народу. 

Виконавши почесну місію, очільник облради від імені депутатського корпусу та від себе особисто побажав професорсько-викладацькому складу, працівникам, студентам інституту Миру, подальшого процвітання, творчих успіхів і натхнення.

Наталія Шетеля у свою чергу подякувала голові Верховної Ради України Руслану Стефанчуку та голові крайового парламенту Володимиру Чубірку за теплі привітання та запевнила, що увесь колектив закладу готовий удосконалюватися та прагне ще вищого рівня  майстерності задля збереження та примноження традицій української культури.

Пресслужба Закарпатської облради

 

28 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів