В Ужгороді провели благодійну акцію на підтримку ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді провели благодійну акцію на підтримку ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)
Благодійну акцію “Цвіт нації” на підтримку Збройних Сил України провели 24 липня в Ужгороді. Організували захід працівники “Ужгородської публічної бібліотеки” разом з волонтерами громадської організації “Волонтери Закарпаття” на набережній Незалежності, — розповіла Суспільному ініціаторка заходу Марина Попович-Павлік. За її словами, до організації акції долучилися понад 100 людей.

 

Для ужгородців та гостей міста організували виступи, ярмарок. На заході дітки малювали на асфальті, робили малюнки для військових, охочим волонтери наносили аквагрим.

На кожній локації розмістили скриньки для грошей. Охочі могли вкинути будь-яку суму.

Малюнок для військового малював Денис Галамба. Каже: "Можливо, намалюю українських військових. Типу вони тут будуть стояти. Малюнок я подарую військовим".

Маргарита Андрейкович наносила діткам аквагрим. Розповіла: "Найчастіше ми малюємо метеликів та синьо-жовті прапори. Кожна дитина сама вибирає малюнок, який хоче мати на обличчі. Це мій перший досвід. Я закінчила художню школу, займаюся кондитерським мистецтвом, я творча людина. Мені запропонували взяти участь у акції, я з радістю погодилася".

Благодійну акцію “Цвіт нації” організували, аби підняти настрій дітям та зібрати гроші для Збройних Сил України, — розповіла ініціаторка заходу Марина Попович-Павлік.

"Ми вирішили зібрати таланти і показати їх на нашому святі, а також ми вирішили зробити дитячий ярмарок для того, щоб допомогти нашим ЗСУ. Для дітей ми організували малюнок на асфальті, аквагрим, малюнок військовому, а також лимонад, морозиво, солодощі і фрукти. Є тут і різні вироби ручної роботи, які зробили діти, а зараз мають можливість продати. Будуть діти також, співати, танцювати та декламувати твори", — розповіла Марина Попович-Павлік.

За словами Марини Попович-Павлік, охочі також могли зробити світлину біля фотозони та долучитися до танців, пісень і декламування творів. Тривала благодійна акція з 16 до 19 години.

Суспільне Закарпаття

 

25 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів