Цілі родини допомагають в ужгородських школах, де працюють пункти збору допомоги

Цілі родини допомагають в ужгородських школах, де працюють пункти збору допомоги
І педагоги, і учні, і їхні батьки, навіть цілі родини допомагають в ужгородських школах, де працюють пункти збору допомоги і поселяють вимушених переселенців.

 

У школі №6 збирають, сортують речі, одяг, харчі, які приносять ужгородці, діти плетуть маскувальні сітки для захисників України. Налагодили гаряче харчування для людей, яких поселяють у школі, допомагають їм. Постійно, як повідомили педагоги, надходять телефонні дзвінки із запитаннями, що потрібно, чим допомогти.

У школі №2 на сьогодні ночували близько 100 людей, чергували цілодобово працівники управління освіти міськради. Більшість переселенців уже виїхали, але з потягів, які прибувають, очікують ще. Ужгородці приносять гарячу їжу, готують також і в шкільній їдальні. Разом працюють вчителі, діти, їхні батьки, волонтери. Педагоги чергують і вночі, діти активно долучилися до плетіння маскувальних сіток, це організував вчитель із трудового навчання. У НВК «Гармонія», куди теж приносять допомогу, наголошують, що ще потрібні матраци, подушки, постільна білизна, засоби гігієни, миючі. Надати нічліг готові ще для понад восьми десятків людей, які змушені були втікати від бойових дій.

Ужгородська міська рада

 

 

03 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів