Патрульні інформували населення про протидію домашньому насильству

Патрульні інформували населення про протидію домашньому насильству
Поліція Закарпаття спільно з територіальними громадами та місцевою владою організували для дітей справжні різдвяні розваги. Акція «Колядуємо усі, і дорослі, і малі» розпочалася по всій Україні та триватиме впродовж всього святкового періоду.

 

Діти, спільно з народними колективами, виконують колядки, перевдягаються в казкових героїв у вертепах. Для того, щоб принести радість і щастя найменшим закарпатцям, працюють ювенали, дільничні, офіцери громади та спеціалісти груп реагування патрульної поліції краю. У всіх лише одне завдання – зробити діток щасливішими, показати справжні українські традиції та, користуючись нагодою, поспілкуватися з ними.

«Дарувати радість діткам в новорічно-різдвяний період – дуже важливо. Наше головне завдання берегти дитячі мрії, пояснювати найменшим, що їх бажання, зацікавлення, їх думки – важливі. Поліція Закарпаття щодня працює над тим, щоб найменші наші мешканці були захищеними та щасливими. А період казкових зимових канікул – це один із найкращих періодів для такої роботи», – розповідають закарпатські ювенали.

Такі різдвяні заходи триватимуть в області до кінця тижня. Поліцейські впевнені, що різдвяні свята – це той час, коли з дитячих облич не повинна зникати усмішка.

Поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів