Хліб на дровах: як за добу спекти 5 тисяч хлібин знають у закарпатському Загатті

Хліб на дровах: як за добу спекти 5 тисяч хлібин знають у закарпатському Загатті
Хліб не тільки необхідний харчовий продукт. Він може ще й бути брендом, як-от спечений на дровах у Загатті, зараз це Хустський район.

 

Рецептура, технологія та виробнича лінії - все продумане до деталей, тому за зміну троє пекарів печуть понад 5 тисяч хлібин, які розходяться не тільки серед місцевих, полюбляють його і сусідніх районах.

Перший Кабельний

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 грудня 2021р.
Çàãðóçêà...

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів