На Закарпатті розпочалась акція "Миколай дарує свято дошкільнятам"

На Закарпатті розпочалась акція "Миколай дарує свято дошкільнятам"
У мережі Фейсбук стартував розіграш казкового свята від справжнього Святого Миколая для вихованців дитсадків Ужгорода та Ужгородського району.

 

Організатори пропонують батькам дошкільнят спробувати удачу та виграти для усієї групи, в якій навчається їх малеча, театралізоване дійство за участі Миколая та його помічників.  

«Свято Миколая – не просто день подарунків. Хоча й подарунки на нашому святі теж звісно будуть. Цей особливий період надихає і допомагає по-справжньому повірити у диво. Ми самі можемо окрилювати інших, дарувати відчуття щастя і казки, позитивні емоції та спогади. Завдяки ініціативі «Миколай дарує свято дошкільнятам» хочемо, аби малеча сповна відчула цю теплу, добру атмосферу  і повірила, що чудеса трапляються» - Віра Півень, організатор розіграшу.

З умовами розіграшу можна ознайомитися тут. Переможців визначать напередодні Дня Святого Миколая 15 грудня рандомним способом. Груп-переможців  буде п’ятеро. Детальніше про ініціативу  - на сайті організаторів https://piven.foundation/ua/project/8f5f72c8-2c87-4870-95bf-aa526673af0c

 

 

 

23 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів