ТОВ «Закарпатгаз Збут»: за рік заборгованість побутових споживачів зросла на 81 мільйон гривень

ТОВ «Закарпатгаз Збут»: за рік заборгованість побутових споживачів зросла на 81 мільйон гривень
Рівень розрахунків населення за блакитне паливо в період з 1 жовтня 2020 року до 30 вересня 2021 року становить 97% і є нижчим за аналогічний період попереднього газового року (106%). Про це повідомили у ТОВ «Закарпатгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

 

«У зв’язку з пандемією COVID-19 та подорожчанням енергоресурсу в минулому опалювальному сезоні, скоротився рівень розрахунків населення. За рік приріст заборгованості побутових споживачів нашої компанії склав 81 мільйон гривень. Найбільше борги населення за газ зросли в Ужгороді (на 14,5 млн гривень), Мукачеві (на 12,3 млн гривень) та Виноградові (на 11,8 млн гривень)», – зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

За словами Вікторії Томинець, компанія йде назустріч своїм клієнтам і пропонує споживачам, які мають заборгованість, укласти договір реструктуризації боргу. Договір реструктуризації є актуальним, зокрема, для споживачів, які боргують за газ і хочуть оформити субсидію. Якщо такий договір буде укладено протягом двох місяців з початку опалювального сезону, житлова субсидія буде призначена з початку сезону.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

02 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів