Модний аутфіт на осінь: практичний і елегантний Marc Cain

Модний аутфіт на осінь: практичний і елегантний Marc Cain
Після майже двох карантинних років, проведених на самоізоляції, в модній індустрії відчувається новий сплеск яскравості і креативу. Незвичайні принти, бахрома, блискучі наряди - тільки мала дещиця того, що чекає нас восени 2021 року. 

 

 

Завжди актуальна класика

Якими б не були тренди, класичні моделі завжди будуть виглядати виграшно. Наприклад, пальто-халати пісочного кольору з відкладним коміром з лацканами з каталогу Марк Кейн Україна - незамінна річ в капсульному гардеробі. 

Сюди ж можна віднести і чорний брючний костюм - з його допомогою можна створити безліч оригінальних образів. 

Модні тенденції осінь 2021

Яскраві кольори

Восени світловий день стає коротшим, дерева скидають листя, все частіше небо затягнуте сірими хмарами. Тому дизайнери пропонують заповнити нестачу кольору яскравими фарбами в одязі. Насичений оранжевий, фуксія і неоново-фіолетовий - трендові кольори цієї осені.

Немає ніяких обмежень на колір: можна застосовувати яскраві фарби як акценти в одязі або створити тотал-лук в обраному відтінку. 

Стьобана верхній одяг

Багато модні будинки, в тому числі і Марк Кейн, представили в цьому сезоні стьобані бомбери і парки, пальто і Кейп. Це не тільки практичне і актуальне рішення, таке вбрання дуже функціональний, так як не потребує додаткової стилізації.

Колір можна вибирати будь-який - від базових і пастельних відтінків до насичених і яскравих. Наприклад, терракотовое стьобана пальто Marc Cain.

Також доповнити образ можна стьобаними аксесуарами - крос-боді сумочками і шоппера. 

шовкові хустки

Ще одне ретро-повернення, яке буде виглядати актуально в цьому році. Забарвленням і принтам немає меж, тому можна експериментувати і створювати образи, що запам'ятовуються.  

Total knit

З настанням холодів рука сама тягнеться на полицю за светрами, гольфами і кардіганами. У цьому сезоні дизайнери пішли назустріч і представили повноцінні образи з трикотажу. Максі-сукні, костюми і навіть аксесуари - все це може бути трикотажним.

Також залишаються популярними затишні светри грубої в'язки. 

Про бренд 

Бренд Marc Cain поєднує в собі італійську безтурботність і грайливість з німецької практичністю і функціональністю. Створена Гельмутом Шлоттерером в 70-х роках ХХ століття, компанія до цих пір залишається вірною своїм принципам. 

Одяг виготовляється в тому ж містечку Бодельсгаузен, а тканини, матеріали, трикотаж і пряжа поставляються в основному з Італії та інших європейських країн.

 

01 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів